ScoobyDoo Napisano 23 Lutego 2018 #498811 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Panie Panowie Miałem założyć tu taką zacną informację która mnie bardzo zbulwersowała. Mianowicie chodzi o podania na MODERATORA>>>> za********e fajnie. Ale jedna rzecz mnie przekonuje do Tego że ciągle mam do czynienia z jakąś jedna patologią...... Mówicie/ Piszecie że moderator to ma być taki i w ogóle... cacy sracy.... a jak patrzę na całą swoją integrację a siecią to pozostawia wiele do.... Osobiście nie głosowałem na nikogo bo to mój wybór, ale atakowanie kogoś za błędy interpunkcyjne.... żal przecinek lub kropkę każdy może źle postawić a wy K.... z bogów się macie czy co ..... Niestety nikt taki pewnie się nie znajdzie który pewnych was wypunktuje za wasze wypowiedzi ..... Aveeeeeee SQNFUN, Bezzi, Allah_Akbar i 3 innych dodali reakcje 5 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Lutego 2018 #498815 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 te "przecinki" i "kropka" to podstawy totalne jeśli ktoś chce być modkiem no wrrrrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lutego 2018 #498818 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Ło kurde tyle kropek to ja w książce nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 23 Lutego 2018 Autor #498819 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 2 minuty temu, wiktor syn komendanta napisał: te "przecinki" i "kropka" to podstawy totalne jeśli ktoś chce być modkiem no wrrrrrrrrrr 10 pompek, 5 przysiadów i dawaj wrzutki tych naszych zielonych, dobrych, dusz które tak zacnie się wypowiadają..... dawaj Ss po to ten temat jest żeby pokazać to oni to od Mickiewicza to mają jeszcze ale długą drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 23 Lutego 2018 Autor #498820 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 2 minuty temu, Karol. napisał: Ło kurde tyle kropek to ja w książce nie widziałem. Bo Tępa dzida jesteś młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Lutego 2018 #498823 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 23 minuty temu, ScoobyDoo napisał: 10 pompek, 5 przysiadów i dawaj wrzutki tych naszych zielonych, dobrych, dusz które tak zacnie się wypowiadają..... dawaj Ss po to ten temat jest żeby pokazać to oni to od Mickiewicza to mają jeszcze ale długą drogę. Po co ja mam to pokazywać? Nie interesuje mnie kto jak pisze w przeciwieństwie do Ciebie, ale jeśli już ubiega się o range to kąsam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 23 Lutego 2018 #498825 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 By roztrwonić złości nadmiar By uchronić od glupoty Trzeba w czyny zmienić zamiar I nauczyć się tej cnoty Tej jedynej która sprawi Tej jedynej która wygra Sprawy wszystkie tu naprawi Że nie każdy z orto wydra Bo gdy złapie Cię dzień gorszy I gdy błąd za błędem spływa To i Ciebie ktoś poprosi Byś wziął słownik i stąd zmykał Wierszem, nie wierszem... Ważne że pozdrawiam, Jan Brzechwa Knopa, RYBSON, ScoobyDoo i 8 innych dodali reakcje 6 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 24 Lutego 2018 #498855 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Skubi chyba znowu zrobiony Pozdrawiam Bezzi, Knopa i ScoobyDoo dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi