Jestem BogieEm Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Nick: JeSt3M BoGi3MWiek: 22Doświadczenie (w byciu adminem): srednie ale sie wprawie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: 6 latSteam / NonSteam: NSDlaczego Ty: Ponieważ chcę zadbać aby na serwerze nie było cheaterów, chamstwa itp. Czasem bywa, że nie ma żadnego admina a ktoś lata na wh/aimie i nie ma się go jak pozbyć Jestem obiektywny, kulturalny, pomagam jak ktoś czegoś nie wie lub sobie z czymś nie radzi.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4,5h dziennieKontakt: ForumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/JeSt3M BoGi3M/91.224.117.52:27140/ Cytuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlodaa z m4 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 (edited) Jestem na Tak + Doświadczenie jakieś jest, jak coś to służę pomocą + Wiek + Minuty są (GT) + Poświęca dużo czasu + Kulturalny + Obiektywny, pomocny + Nawet dobrze gra + Mikro Moim zdaniem potrzebna jest jeszcze jedna osoba, a kolega się nada Proponuję chociaż okres próbny jak macie wątpliwości Edited February 26, 2018 by Mlodaa z m4 Jestem BogieEm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*W* Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 (edited) Jestem na Tak ? + mikro + wiek + Kultura +/- doświadczenie nie wiemy jakie ma Ale musi być ten pierwszy raz ! ? + GT - Nie udzielasz się na forum To wszystko ode mnie pozdrawiam W Edited February 26, 2018 by *W* Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiemnaStrefa#7 Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Jestem na tak + Czasem coś tam strzeli + Pomocny + Kulturalny + Wiek Adminów nigdy za dużo , da rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedCatPL Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Jestem na Tak!? +Miły +Kulturalny +Wiek +GT +Pomocny +Mikro Bardzo dobry kandydat IMO? Jestem BogieEm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted March 3, 2018 Administrator Share Posted March 3, 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na PW w celu uzyskania dalszych instrukcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted March 4, 2018 Administrator Share Posted March 4, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl RedCatPL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...