Jestem BogieEm Napisano 25 Lutego 2018 #499180 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Nick: JeSt3M BoGi3MWiek: 22Doświadczenie (w byciu adminem): srednie ale sie wprawie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: 6 latSteam / NonSteam: NSDlaczego Ty: Ponieważ chcę zadbać aby na serwerze nie było cheaterów, chamstwa itp. Czasem bywa, że nie ma żadnego admina a ktoś lata na wh/aimie i nie ma się go jak pozbyć Jestem obiektywny, kulturalny, pomagam jak ktoś czegoś nie wie lub sobie z czymś nie radzi.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4,5h dziennieKontakt: ForumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/JeSt3M BoGi3M/91.224.117.52:27140/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 25 Lutego 2018 #499183 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 (edytowane) Jestem na Tak + Doświadczenie jakieś jest, jak coś to służę pomocą + Wiek + Minuty są (GT) + Poświęca dużo czasu + Kulturalny + Obiektywny, pomocny + Nawet dobrze gra + Mikro Moim zdaniem potrzebna jest jeszcze jedna osoba, a kolega się nada Proponuję chociaż okres próbny jak macie wątpliwości Edytowane 26 Lutego 2018 przez Mlodaa z m4 Jestem BogieEm dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 26 Lutego 2018 #499377 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) Jestem na Tak ? + mikro + wiek + Kultura +/- doświadczenie nie wiemy jakie ma Ale musi być ten pierwszy raz ! ? + GT - Nie udzielasz się na forum To wszystko ode mnie pozdrawiam W Edytowane 26 Lutego 2018 przez *W* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiemnaStrefa#7 Napisano 26 Lutego 2018 #499419 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Jestem na tak + Czasem coś tam strzeli + Pomocny + Kulturalny + Wiek Adminów nigdy za dużo , da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 28 Lutego 2018 #499994 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Jestem na Tak!? +Miły +Kulturalny +Wiek +GT +Pomocny +Mikro Bardzo dobry kandydat IMO? Jestem BogieEm dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Marca 2018 #500652 Administrator Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na PW w celu uzyskania dalszych instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Marca 2018 #500917 Administrator Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi