Bezzi Napisano 25 Lutego 2018 #499247 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Dziń dybry moja kochana społeczności. Przychodzę tutaj z pewną propozycją, mianowicie chodzi o konkurs. Konkurs sam w sobie jest prosty i myślę, że może "ożywić" w jakiś sposób naszą społeczność. Na czym on polega? Osoba która pierwsza dobije na czatboxie 5000 postów (liczba do negocjacji) wygrywa świeżą rangę np. "Spamer sieci" na miesiąc - dwa przy czym ma takie same przywileje jak ranga premium. Żeby nie było, bo każdy widzi kto ma najwięcej wpisów. Nie jestem tak aktywny jak kiedyś jeśli chodzi o czajboxa możecie być pewni, że jeśli wystartuje to go nie wygram, a przynajmniej sie postaram (:v), bo chce żeby był on dla WAS mordeczki. Wystarczy zresetować liczbę wpisów na cb wraz ze startem konkursu. @Ania ;) xD Born, Ania, Mamusiaa i 2 innych dodali reakcje 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 25 Lutego 2018 #499252 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 i wtedy ludzie zaczna spamowac bez sensu nie podoba mi sie taka forma konkursu. Livio i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lutego 2018 #499255 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Ja jestem za, ostatnimi czasy jest coraz więcej osób udzielających się na chatbox'ie, więc ten konkurs mógłby wypalić. Wiadomo regulamin będzie zobowiązywał, także bezsensowny spam byłby wyjaśniany . Bezzi dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 25 Lutego 2018 #499262 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 (edytowane) Znasz moje zdanie :D. Jestem jak najbardziej na tak Tak jak wspomniał @BorNregulamin, dlatego że zaczną się spamy typu buziek, xD itd itd. I nie powinno się tego brać wgl pod uwagę :). Zauważyłam również, że na sb już więcej osób pisze i odswieżyło by trochę sb @Bezzi ja wiem, tylko że jak wejdzie taki konkurs, aby nie zaczął się spam samymi buźkami o to mi chodziło. Wtedy każdy może szybko wbić 5000 postów np xD Edytowane 25 Lutego 2018 przez M a m c i a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 25 Lutego 2018 #499264 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Super sprawa, może się sprawdzić, alee.... gratuluję @Bezzi, wygrałeś konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 25 Lutego 2018 #499272 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Takie urozmaicenia forum są jak najbardziej ciekawe, oczywiście jestem za, choć sam nie korzystam z sb to i tak popieram Twoje akcje @Bezzi bo wprowadzasz na forum fajną opcję rozrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Lutego 2018 #499281 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Wow, ale fajny pomysł, od czasu rozpoczęcia konkursu dwie na trzy wiadomości będą bez sensu tak jak ten temat, a ta pierwsza będzie z przywitaniem, stać Cię na coś mądrzejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Marca 2018 Autor #500779 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 @aquax @Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Marca 2018 #500831 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Chatbox służy do rozmów i umilania sobie czasu. Konkurs zniszczy jego wizerunek, więcej osób zgarnie +1, klimat będzie inny. Odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Marca 2018 #500832 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi