Darkyy Napisano 26 Lutego 2018 #499512 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Opis: 1. Do sprzedania posiadam paczke Cod Mod 401 Poziomów z mojego serwera (Wlasny system Klanow oraz Misji, Awanse w 3 stopniach, unikatowe perki oraz umiejetnosci klas), paczka zbalansowana oraz dochodowa (pod zysk) - dokladny opis - gg. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=2. Kilka drobniejszych paczek (rowniez cod 401 , paczka unikatowa - dokladny opis na gg (za duzo by wymieniac) oraz (cod 701, system nozy cs:go + umiejetnosc, misje , klany, euro - tutaj rowniez dokladny opis na gg.) -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=3. Paczka Battlefield 4 (BF4) - wszystkie pliki .sma , 100 odznak, osiagniecia, miny, misje. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=Cena: Do ustalenia po kontakcie (Nie ządam wiele, groszowe sprawy )Płatność: Do ustalenia (dostępne: Przelew / PayPal / Paysafecard / SMS premium)Kontakt: GG: 64484657 Do każdej paczki posiadam wszystkie .sma ! Zapraszam do kupna, opinie posiadam jeżeli ktoś by pytał. Za drobną dopłatą mogę Wgrac + zmodyfikowac pod 'widzi mi się' klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 26 Lutego 2018 #499518 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Kontakt podany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Lutego 2018 #499567 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi