Maxi King Napisano 28 Lutego 2018 #499943 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Nick:Maxi KingWiek:23Doświadczenie (w byciu adminem): wielkie (^-^)Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 znam wszystkie potrzebne komendyStaż w CS-sie: 10 lat lub więcej Steam / NonSteam: steamDlaczego Ty: Bo gram w godzinach w których rzadko jest jakikolwiek admin i mam predyspozycje aby zostać adminem? po za tym kolesiostwo ^^Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie zależy od pracy.Kontakt: forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Maxi King/80.72.40.110:27008/ nie wyglądam idealnie ale czas jaki ogólnie spędziłem na serwerze chyba robi wrażenie? ps. konto od 2011 ale z przyczyn technicznych musiałem założyć nowe ( może nie cała ale góra zna sprawę). Edytowane 28 Lutego 2018 przez Maxi King Gustaw, Frost`, Master i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 28 Lutego 2018 #499948 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Jestem na tak +steam +doświadczenie +bezkonflktowy Powodzenia Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gormit lowca kotow Napisano 28 Lutego 2018 #499954 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Jestem na tak +doświadczenie +mało adminów +stary gracz Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2018 #499968 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Również jestem na tak! Przez bardzo długi czas posiadał tą funkcję na tym serwerze, więc jest doświadczony. Aktywna, pozytywna osoba. Nic tylko brać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 28 Lutego 2018 #500033 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Maxi znamy się nie od dziś, Twoje doświadczenie jest ogromne. Myślę więc że nie ma co dłużej zwlekać Gustaw i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 28 Lutego 2018 #500034 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi