kszyku Napisano 28 Lutego 2018 #500035 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 u was na servie jak wyjmuję ak 47 , awp, deagle to mi się jak wyciągnę tą broń to mi się automatycznie przeładowuje broń a mam cały magazynek po prostu mam animację przeładowywania i to mnie denerwuję proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Marca 2018 #500260 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 @VisTeR.' ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Marca 2018 #500264 Administrator Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 4 minuty temu, Bezzi napisał: @VisTeR.' ktoś coś? Z tego co wiem problem występuje tylko na tym serwerze. Co dla mnie jest dziwne bo wszystkie GO Mody stoją na tym samych i podobnych parametrach. Spróbuje coś zrobić z tym ale dużo nie obiecuje w najbliższych dniach. Jeszcze jedno. Czytam posty Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi