aureox Napisano 5 Marca 2018 #501262 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Witajcie! Już po samej nazwie tematu możecie domyślić się o co mi chodzi. Chciałem się was po prostu spytać czy będą chętni na dostarczenie swoich mordeczek, od ostatniej odsłony troszkę się zmieniło, dlatego chyba już czas na kolejną, zapraszam do wypowiedzi, liczę na was! @LOLSON Obiecał zając się wszystkim. Pozdrawiam Doman, Livio i Karolina dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 5 Marca 2018 #501267 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jasne jak najbardziej ! , od razu dać fotkę ? aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2018 #501279 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Można coś zdziałać w tym kierunku, jestem oczywiście za i prawdopodobnie znajdzie się parę osób chętnych . aureox dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 5 Marca 2018 #501284 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Ooooo tak jestem jak najbardziej na tak Mogę porozmawiać nawet z ludźmi z serwerów, gdzie utrzymuje kontakt podeślę im o to linka, i wiem że się zgodzą i napiszą pod tym tematem aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 5 Marca 2018 #501287 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jak zawsze popieram aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 5 Marca 2018 #501290 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jak najbardziej jestem za aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2018 #501291 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jestem za, poświęce swój ryjek aureox dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duniaaaa Napisano 5 Marca 2018 #501308 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Why not ... ? Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kass26 Napisano 5 Marca 2018 #501321 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Wszystko fajnie i spoko lecz można również podać sobie na forum Facebooka i każdy może zobaczyć swoje zdjęcia chyba że ja tu czegoś nie rozumiem ale itak jestem za Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Marca 2018 #501329 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Oczywiście, że za jak w każdej edycjj w tej też wezmę udział. Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 5 Marca 2018 #501331 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Emm , a może by tak też ludzi z pochylni w takie cos tez zaangażować , to jest praktycznie jedna sieć tylko z dwoma stronami : ) Mamusiaa i senor dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 6 Marca 2018 #501333 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 2 godziny temu, kass26 napisał: Wszystko fajnie i spoko lecz można również podać sobie na forum Facebooka i każdy może zobaczyć swoje zdjęcia chyba że ja tu czegoś nie rozumiem ale itak jestem za Ty zdajesz sobie sprawe, ze na fb nie wszyscy maja ustawione swoje zdjecie jako zdjecie profilowe? XD widze ze kolejna edycja wystartowala, i mam nadzieje ze bedzie lepsza niz poprzednia dobrze jest przeprowadzac takie akcje, zawsze to jakas odskocznia od szarej rzeczywistosci naszego multi-chlepka jak bedzie trzeba, to sam dam wlasne zdjecie pozdro P.S. 2 godziny temu, femarix napisał: Emm , a może by tak też ludzi z pochylni w takie cos tez zaangażować , to jest praktycznie jedna sieć tylko z dwoma stronami : ) jesli ty i vister dacie swoje zdjecia do tej odslony, to gwarantuje ze sam dam swoje zdjecie XD Born i aureox dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 7 Marca 2018 #501560 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 niektóre facjaty fajne macie, wrzucajcie... jestem na tak a może "I Ty pokaż swoja pupcię"? czasami twarz przysłania to co naprawdę piękne! Mamusiaa, aureox, Missia i 2 innych dodali reakcje 1 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YyWidzeCie Napisano 7 Marca 2018 #501588 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Oczywiście popieram pomysł, sam już wysyłam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 7 Marca 2018 #501596 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 jeśli montaż nie będzie znowu paintowy to jestem na tak aureox i Master dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 7 Marca 2018 #501634 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Też jestem na tak! aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 8 Marca 2018 #501760 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Jestem zainteresowany, gdzie swą zacną mordeczke podesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi