yavoo Napisano 9 Marca 2018 #502039 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Jako iż gram u Was na COD:MOD 45k (może wpadnę na inne serwery) chciałbym się z Wami poznać. Zaczynając, nazywam się Krystian i mam 14 lat (w marcu 15), mieszkam w Krakowie a dokładniej w Nowej Hucie, wg. mnie jestem pracowity oraz odpowiedzialny (nie będę wszystkiego wymieniał) lecz mam niestety pewną wadę - otóż jestem nerwowy, łatwo mnie zdenerwować lecz staram się nad tym panować. Jak każdy mam swoje zainteresowania które mogę wymienić, m.in gry, piłka nożna, grafika i wojsko i ostatnie jednak nie tak ważne - jazda na oxeloboardzie oraz tricki jak i troszkę redakcja, w klasie 6 prowadziłem gazetkę szkolną. Na tym mógłbym skończyć lecz jeżeli ktoś chcę posłuchać mojej historii to czytajcie dalej Zacznijmy od gier - są one ze mną długo pamiętam swoją pierwszą grę, oczywiście była ona przeglądarkowa, grając tak w gry przy tym oglądając przeglądarki mój brat znalazł odcinki z gry Minecraft, zawsze ciągnął mnie bym oglądał razem z nim tą grę lecz nigdy mnie nie ciekawiła aż do pewnego odcinka - gdy jeden gracz grał z drugim graczem (hamachi) budowali pułapkę na potwory - wtedy zakochałem się oglądając gdy były dwa małe pagórki obok siebie - na jednej górce jeden gracz, na drugiej górce drugi gracz a więc postanowiłem wziąć mojego laptopa i pobrać ową grę, przez długi czas grałem w minecrafta powstawały serwery itd, pewnego dnia znalazłem serwer z bratem MineS (bez reklamy, ten serwer już prawie nie żyje) grałem tam co chwilę na trybie Creative, szukając kolegi znalazłem typa (dziś ma może z 20 lat xD) z którym dzień w dzień grałem w minecrafta i rozmawiałem na skype (w tedy TS nie był tak modny) aż pewnego dnia zapytał się czy gram w GTA (ja zdziwiony co? Gra która ma trzy litery?) odpowiedziałem, że NIE więc wysłał mi linka do GTA (oczywiście SA) pobrałem - niestety, a może i stety z virusami mój komputer miał dużo virusów lecz dzięki temu gram dalej w GTA. Od tamtej pory miałem dwie gry - minecraft oraz GTA SA wraz z grami miałem YouTuba na którym dalej znalazłem CS 1.6 spodobała mi się a więc pobrałem - pamiętam moją pierwszą grę, poszedłem w tedy do trupa z samym glockiem (po stronie TT) i zafascynowałem się SCHODAMI prowadzącymi do dolnego trupa schodząc do trupa dostałem headshota od tyłów - ehh piękne wspomnienie. Od tamtego czasu miałem już trzy gry CS 1.6, GTA oraz Minecrafta grałem w nie długo bez znudzenia aż wyszedł nowy CS:GO! Więc ją kupiłem - ładowała mi się kilka godzin na laptopa i jak można się domyślić były nie znośne lagi! Tak się prezentuję historia z grami dzięki tej historii gram dziś w Minecrafta, GTA, CS:GO, 1.6 i nie dawno zacząłem grać w Fornite. Czas na piłkę nożną - tutaj tak dużo nie ma. Pierwszą piłkę dostałem na urodziny jak miałem 4 latka - jak każdy chłopiec kochałem grać, pamiętam jak z bratem grałem "kto wyżej wykopie piłkę" przed blokiem aż do momentu gdy piłka poleciała na auto - zawał w wieku 4 lat lvl hard ale to była tylko taka piłka dla dzieci więc nic się nie stało. Tak zleciało aż do nie dawna (gdzieś tak 8 miesięcy temu) gdy dowiedziałem się, że mam zespół preekscytacji WPW (choroba na serce) i będę musiał mieć operacje - dlatego też nie mogłem się męczyć a operacja się udała już po 4 dniach pobytu w szpitalu zostałem wypisany jednak dalej nie mogłem się męczyć co wiązało się, że nie mogłem grać aż do 16 stycznia (z tego co pamiętam) gdy byłem na kontroli i mogę już grać Dalej grafika, tutaj na prawdę bardzo krótko! Grafiką zacząłem się bawić 2/3 lata temu w ps'ie na cracku - nie szło mi więc odinstalowałem i nie dawno wróciłem do grafiki. I jazda na oxeloboardzie - jakiś rok temu zacząłem jeździć 4fun jednak jakiś czas po kupnie zacząłem uczyć się manuala (podniesienie przodu w górę)i się nauczyłem, następnie 55 (fifty fifty) i także się nauczyłem - teraz chce się uczyć podskoku (ollie) jednak jest zima więc nie da się jeździć - dodam, że to deska na dwóch kółkach. To tyle - jeżeli dotrwałeś/aś to serdeczny żłówik! Th3End dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 9 Marca 2018 #502043 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 9 Marca 2018 #502056 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 łoo matkoo ale opowieść , Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozytywny.exe Napisano 9 Marca 2018 #502103 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Marca 2018 #502172 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Cześć zapoznaj sie z regulaminem forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 10 Marca 2018 #502176 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 No i to jest solidne przedstawienie się nowy redaktor nam rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 10 Marca 2018 #502270 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Siemka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T-Killa Napisano 10 Marca 2018 #502275 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Sieemankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 10 Marca 2018 #502290 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmTig3r Napisano 10 Marca 2018 #502291 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR!$ Napisano 10 Marca 2018 #502293 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yavoo Napisano 10 Marca 2018 Autor #502295 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 22 godziny temu, Xiaulin napisał: łoo matkoo ale opowieść , Cześć 8 godzin temu, Doman napisał: No i to jest solidne przedstawienie się nowy redaktor nam rośnie połowa sukcesu to się rozpisać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mate0 Napisano 10 Marca 2018 #502300 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 10 Marca 2018 #502317 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 W dniu 9.03.2018 o 19:53, yavoo napisał: (w tedy TS nie był tak modny) wtedy* W dniu 9.03.2018 o 19:53, yavoo napisał: były nie znośne lagi! nieznośnie Poza tymi dwoma błędami, całkiem ciekawie się rozpisałeś, podoba mi się Twój styl pisania, rozwodzisz się na tematy, co lubię. Witam Krystian, wpadnij czasem na dd2#2. Jak masz steama to zapraszam na rozmowy korepetytorskie. XD Th3Endzik | DD2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yavoo Napisano 10 Marca 2018 Autor #502318 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 1 minutę temu, Th3End napisał: wtedy* nieznośnie Poza tymi dwoma błędami, całkiem ciekawie się rozpisałeś, podoba mi się Twój styl pisania, rozwodzisz się na tematy, co lubię. Witam Krystian, wpadnij czasem na dd2#2. Jak masz steama to zapraszam na rozmowy korepetytorskie. XD Th3Endzik | DD2#2 Dzięki za błędy już nawet nie będę tego szukał A co do DD2, nie przepadam za DD2 wolę już CS:GO Mody lecz wejść wejdę może, a co do steama mieć mam ale nie zrozumiałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello Napisano 12 Marca 2018 #502628 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariat ?! Napisano 12 Marca 2018 #502640 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FeO Napisano 12 Marca 2018 #502811 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 15 Marca 2018 #503137 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi