brajeranzo1 Napisano 11 Marca 2018 #502426 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Nick: 404NerDWiek: rocznikowo 16Doświadczenie (w byciu adminem): duzeZnajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10Staż w CS-sie: 3-4 lataSteam / NonSteam: nonsteamDlaczego Ty: ponieważ brakuje adminow, cziterzy graja wieczorem i psują gre innym graczą,przyda się kolejna para rąk do pracy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5hKontakt: steam ggLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/brajeranzo1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Marca 2018 #502429 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 @LOLSON @Ania ;) @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszyku Napisano 11 Marca 2018 #502432 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 chciałbym żeby brajeranzo1 był adminem dlatego że jest miły dla graczy gra często na servie jest dórzo haxów to pobanuje bezkonfliktowy proszę by brajeranzo1 był adminem RedCatPL i ArmTig3r dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 11 Marca 2018 #502441 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) +Wiek +Mikro +/- Kultura -Doświadczenie duże i ammx 9/10? Coś nie chce mi się w to wierzyć -Cziterzy masz też na myśli siebie? Bo znaczna część graczy za kogoś takiego cię uważa:] I do tego możliwe że będę miał niedługo demko na którym o 6:30 rano wykorzystujesz nieobecność adminów i latasz na aimie,wh i sh:] Wydaję mi się że pan wyżej dawał by bany na lewo i prawo gdyż uważa siebie za super pro gracza a gdy ktoś go zabije to od razu spami na @u że gracz który go zabił jest odpalony mimo że to tak naprawdę jest czysty. Więc wątpię w to że potrafi odróżnić ''Normalnego'' gracza od ''Czitera'' a ta umiejętność jest akurat ważna u admina. Jestem na NIE! Edytowane 11 Marca 2018 przez RedCatPL *W* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 11 Marca 2018 #502448 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 + wiek + mikro -/ doświadczenie - Nie jesteś zbyt kulturlny Słyszałem że grasz na spomagaczach sh, Aim , wh Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brajeranzo1 Napisano 11 Marca 2018 Autor #502452 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 to niezły sh aim i wh xDDD a po 2 możecie sprawdzić w logach czy wgl gralem kiedyś o "6:30" XDDD smieszni jesteście xD pzdr redcat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Marca 2018 #502453 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 To podanie nie powinno mieć miejsca bytu. /zamek do czasu pojawienia sie s@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Marca 2018 #502458 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi