ddaadd312 Napisano 15 Marca 2018 #503334 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) Twój nick podczas gry: WOLVERINE Godzina, data zdarzenia: 15.03.2018 - 22:25:57 Mapa: de_dust STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:210585770 Uzasadnienie: Kochani moi jestem czysty. Ja grałem, mam hasło już i nie miałem NIGDY AB. Nie wiem co HardeQ widział, ale nie moja wina że MP5 tak ładnie bije. Może jednak mam tak dobrego cela? To że dostał 2 head'y ode mnie pod rząd nie znaczy już że mam aima -_-. Nie wiem jak to sprawdzicie, moge wam kompa wysłać, przeskanujecie sobie wszystko i w końcu admini się odczepią ode mnie. Co chcecie żeby wam podesłać, to dostaniecie. Edytowane 15 Marca 2018 przez ddaadd312 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 15 Marca 2018 #503335 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) Nie chodzi o headshoty ani fragi. W amxbansie masz 2 aktywne bany, także tym się kierowałem. Ten sam powód jest wymieniony przy banie, nie "czitowanie", a "ab" - skrót od aktywny ban. Jeśli ktoś jest w stanie potwierdzić, że to nie ty masz ab tylko "podszywki" to nie ma problemu, sytuacja zapewne się nie powtórzy. Jeśli to twoje bany - ub nie będzie. Pozdrawiam. Edytowane 15 Marca 2018 przez HardeQ ddaadd312 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddaadd312 Napisano 15 Marca 2018 Autor #503338 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Na innych serwerach AB oznaczało Aim Bot, tym sie sugerowałem. Ostatnio mój temat załatwiał Bezzi, wycofał aktywnego na moje IP z AMX: http://scr.hu/4ojd/q5vyh (ten w środku). Dziś miałem to samo IP co wtedy jak i w lutym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 15 Marca 2018 #503339 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) Na multigównie jak w lesie, aim bot to po prostu chitowanie. Nie kieruję się IP ani Sidem bo to kwestia minut do zmiany. Jeśli faktycznie tak jest I TO NIE TY uciekałeś przed ss to przepraszam za zabranie czasu i JEŚLI FAKTYCZNIE TO NIE TY to można odbanować. Pozdrawiam. @Bezzi spójrz Edytowane 15 Marca 2018 przez HardeQ ddaadd312 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 15 Marca 2018 #503345 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 To nie kwestia zmiany IP, tylko tam widać innych dostawców internetu. Tak, wiem też można i tak zrobić, ale dopóki nie ma TWARDYCH dowodów tak też gracz jest czysty. Więcej napisane w poprzednim temacie jak ktoś chce niech poszuka i zajrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 15 Marca 2018 #503346 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi