Master Napisano 17 Marca 2018 #503549 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój nick podczas gry: Maysteroo>Godzina, data zdarzenia: 11:10 , 17,03,2018Mapa: jakas aim mapka mirage mid czy cos takiego STEAM_ID / IP: 83.5.155.107Uzasadnienie: dostalem bana za utrudnianie gry a nic takiego nie robiłem http://arcanos.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:47829522&advType=steamid&Submit KillFromNOOB dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Marca 2018 #503551 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 @glll Zapraszam do sensownych wyjaśnień z dowodami masz na to 24 godziny. @Arcanos Ciebie też oznacze, masz kontakt z adminami na forum, jak ich nie było widać tak nie widać. KillFromNOOB dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 17 Marca 2018 #503595 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) @Bezzi Admin załatwia teraz prywatne sprawy i nie ma czasu, po drugie ma 24h, także cierpliwości, odpowie na pewno. A z tego co się dowiedziałem ban słuszny. Ale sam admin wam opiszę wszystko. I takie wgl, to admini są tam gdzie muszą być. Edytowane 17 Marca 2018 przez Arcanos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glll Napisano 17 Marca 2018 #503614 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 ban był sluszny upominałem cie pare razy ty nawet nie raczyleś sie odezwać słowem powód bana : kampiienie na respie wszyscy którzy byli obecni na serwerze mogą potwierdzić moje słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Marca 2018 #503615 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 @glll Fajnie fajnie, a dowody gdzie? Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Marca 2018 Autor #503625 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) @glll o nie nie nie tak sie bawic nie bedziemy za kampienie nalezy sie kick z serwera - Regulamin Kary serwerowe ---> pkt 8. Poza tym chyba kolega ma problemy z pamięcią bo nie dostałem bana z powodem "Kampienie na respie" tylko "Utrudnianie gry" AND WHAAAAT? edit. @Arcanos zupelnie nie rozumiem o co chodzi Ci z tym powodem bana. Rownie dobrze kazdy ban moze byc z powodem "utrudnianie gry" bo mozna pod to podciagnac rush, ping, puszczanie muzyki, darcie mordki przez mikro, czitowanie... itd. fu*k logic Edytowane 17 Marca 2018 przez Master Bezzi i ArmTig3r dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glll Napisano 17 Marca 2018 #503627 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 tutaj sie musze zgodzic niestety ok jestem gotow przyjac kare ArmTig3r dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 17 Marca 2018 #503641 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Skoro ban był niesłuszny. Admin sam poddaję się karze dobrowolnie, otrzymuje on ostrzeżenie. Do zamknięcia. Mimo to, powiem kilka słów od siebie. @MasterNa Arenie kamienie to utrudnienie gry. A "utrudnianie gry" to ogólny powód i równie dobrze można go dostac za różne wybryki, ktore zaliczają się do utrudnień w rozgrywce. Tak, jak napisałeś Kampienie na modzie Arena to utrudnianie gry Ale mniejsza bardziej sprecyzuje powody banów w SB i zmienię, co nie co w Regulaminie Do zamknięcia. Edytowane 17 Marca 2018 przez Arcanos glll dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 17 Marca 2018 #503677 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi