Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@Bezzi

Admin załatwia teraz prywatne sprawy i nie ma czasu, po drugie ma 24h, także cierpliwości, odpowie na pewno. A z tego co się dowiedziałem ban słuszny. Ale sam admin wam opiszę wszystko.

I takie wgl, to admini są tam gdzie muszą być. 

Edytowane przez Arcanos
Napisano

ban był sluszny upominałem cie pare razy ty nawet nie raczyleś sie odezwać słowem

powód bana : kampiienie na respie

wszyscy którzy byli obecni na serwerze mogą potwierdzić moje słowa

Napisano (edytowane)

@glll o nie nie nie :) tak sie bawic nie bedziemy :) 

za kampienie nalezy sie kick z serwera - Regulamin  Kary serwerowe ---> pkt 8. 

Poza tym  chyba kolega ma problemy z pamięcią bo nie dostałem bana z powodem "Kampienie na respie" tylko "Utrudnianie gry" 

AND WHAAAAT? 

edit.

@Arcanos zupelnie nie rozumiem o co chodzi Ci z tym powodem bana.  Rownie dobrze kazdy ban moze byc z powodem "utrudnianie gry" bo  mozna pod to podciagnac rush, ping, puszczanie muzyki, darcie mordki przez mikro, czitowanie... itd.  fu*k logic

Edytowane przez Master
Napisano (edytowane)

Skoro ban był niesłuszny. Admin sam poddaję się karze dobrowolnie, otrzymuje on ostrzeżenie. Do zamknięcia. 

Mimo to, powiem kilka słów od siebie. 

@MasterNa Arenie kamienie to utrudnienie gry. A "utrudnianie gry" to ogólny powód i równie dobrze można go dostac za różne wybryki, ktore zaliczają się do utrudnień w rozgrywce. 

Tak, jak napisałeś :D Kampienie na modzie Arena to utrudnianie gry ;) Ale mniejsza bardziej sprecyzuje powody banów w SB i zmienię, co nie co w Regulaminie :D

Do zamknięcia.

Edytowane przez Arcanos
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...