SQNFUN Napisano 19 Marca 2018 #504045 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 (edytowane) Siemano, jako nieoficjalny organizator najlepszych konkursów na multikupie ogłaszam kolejny! Wygląda to tak, że odpalacie painta i na jednej stronie przedstawiacie jakąś krótką historyjkę związaną z multiheadem. Najlepiej aby była zabawna - przedstawcie jakieś sytuacje, ludzi, rozmowy z forum w wersji graficznej Prace dodajemy oczywiście w tym temacie. Konkurs trwa od dzisiaj do soboty (30.03), a w niedziele zostaną przedstawione wyniki. Standardowo osobami które będą wystawiać oceny będzie wyższa administracja czyli aquax, Malu, Ania, SUNN, LOLEK, Vister oraz z.r.a.z. Nagrody co prawda to sprawa drugorzędna, bo liczy się zabawa ale prezentują się następująco: 1 miejsce - premium na forum oraz premium lub vip na jakimś z serwerów na okres miesiąca 2 miejsce - premium lub vip na jakimś z serwerów na okres miesiąca 3 miejsce - premium lub vip na jakimś z serwerów na okres dwóch tygodni Dodatkowo każda osoba która weźmie udział w konkursie (i doda sensowną pracę) otrzyma premium lub vipa na jakimś z serwerów na okres tygodnia!Wszystkie nagrody będą przydzielane tuż po zakończeniu konkursu, czyli po niedzieli (1.04) Zapraszam do zabawy, a jak macie jakieś konkretne pytanie dotyczące konkursu to zapraszam na priv aby nie robić tutaj spamu. Piąteczka! Edytowane 23 Marca 2018 przez SQNFUN Bene, Mamusiaa, Livio i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 22 Marca 2018 #504768 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Mam nadzieję, że jury się rozczyta i no... hf! RYBSON, Bene, SQNFUN i 3 innych dodali reakcje 3 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 22 Marca 2018 #504806 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 (edytowane) @Livio ™ heh tyle Panie w temacie P.S. to nie ja rysowałem żeby była jasność Edytowane 23 Marca 2018 przez ScoobyDoo Igrekzet, Livio i Mamusiaa dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Marca 2018 #505416 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Życie na MG (GIF nie ma na celu nikogo urazić) to nie paint nie mam painta :v call_me_Lukas, Karolina, SQNFUN i 2 innych dodali reakcje 1 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marca 2018 #506369 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Skoro nie ma tu nic ciekawego, to postanowiłem coś wymyślić. Oczywiście komiks jest tylko humorystyczny i nie ma na celu obrazić osoby moderatora @aureox#URLOP. Bezzi, SQNFUN, VEX` i 8 innych dodali reakcje 1 1 8 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 31 Marca 2018 Autor #506609 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) Niestety ilość osób która wzięła udział jest bardzo mała dlatego też nie ma czego tutaj zbytnio oceniać. Z osób które wrzuciły prace to tylko Born zasługuje na nagrodę w postaci tygodniowego vipa (zgłoś się do Malu), bo reszta prac to nie komiksy Dzięki za udział, mam nadzieje że przy następnej edycji frekwencja będzie o wiele lepsza. Piąteczka! Edytowane 31 Marca 2018 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 31 Marca 2018 #506610 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi