KotKreskowy Napisano 19 Marca 2018 #504108 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Nick:ELLOOO Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Były Współwłaściciel Serwera Cod-Mod 8001,Inne prace FTP oraz Administracyjne Znajomość AMXX (W skali 1-10): Między 7-8 Te Komendy których się rzadziej używa muszę sobie przypomnieć ale Podstawy i te średnio-zaawansowane znam Staż w CS-sie:Na początku 2-3 lata na nieoryginalnym teraz 1,5 Roku na Wersji Steam Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Myśle że się Nadaję Po moim Doświadczeniu W posiadaniu Administratora I dostępu do jego Funkcji i komend. Przegrałem wymaganie 30 Godzin doświadczyłem Kilku Kar czasowych na samym początku mojej przygody na serwerze obecnie znam regulamin Forum i serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności od czasu Wolnego to od 1 Godziny do 2-3 Kontakt: Steam:http://steamcommunity.com/id/KotKreskowy/ Diskord: KotKreskowy#6650 Ts3 Forum Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/ELLOOO/80.72.43.106:27022/ Nic nie zostało zmienione Ponieważ Wszystko powyżej jest aktualne Zgodnie Z Prośbą @EvO Nabiłem Brakujące 10h które były Złamaniem zasad Jeśli ktoś ma mi coś do zarzucenia Z chęcią posłucham I postaram się to wcielić W życie To tyle co chciałbym Dodać Liczę na ostateczne Przyjecie Na Wyżej wymienioną posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 19 Marca 2018 #504131 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Niestety, ale nadal nie - GT mimo że poprawione to nadal nie zachwyca - nigdy nie widziałem abyś używał mikrofonu, czy przebywał na ts, co za tym idzie mam pewne wątpliwości jeśli chodzi o Twój wiek (mam nadzieję, że zawitasz na ts i udowodnisz, że się mylę) - forum też nie zachwyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 19 Marca 2018 #504135 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Dalej na NIE -forum leży -nie widze Cię w ogóle na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 19 Marca 2018 #504148 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 - GT takie sobie, nawet słabe - Właściwie to w ogóle Cię nie znam - Od odrzucenia ostatniego Twojego podania nie minęły 2 tygodnie Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2018 #504317 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Słaba aktywność i notoryczna gra na NS'e mówi sama za siebie. Jestem na Nie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotKreskowy Napisano 20 Marca 2018 Autor #504322 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 36 minut temu, BorN napisał: Słaba aktywność i notoryczna gra na NS'e mówi sama za siebie. Jestem na Nie. Pozdrawiam. Drogi @BorNpragne zauważyć iż na serwerze gram na oryginalnej wersji CS po to ja mam Dziękuję za uwagę Surim Samuraj Charemu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 21 Marca 2018 #504544 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 (edytowane) @KotKreskowy widziałem Cię chyba tylko 1 raz w grze , nie widziałem/słyszałem abyś coś mówił czy zgłaszałna u@ Jestem na NIE Edytowane 21 Marca 2018 przez Kanron aka Sextasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotKreskowy Napisano 21 Marca 2018 Autor #504546 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 @Kanron aka Sextasy Witaj Ja ciebie też nie widziałem Zbytnio Ale są gracze/admini Którzy widzieli mnie widzieli i widzą Na u@ nie zgłaszam Bo zazwyczaj są wtedy admini i 20 innych osób które giną pierwsze i więcej widzą a jeśli admina nie ma to od niedawna (czytaj Wczoraj) zgłaszam na forum A tak zgłaszałem takich graczy @EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 21 Marca 2018 #504548 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 4 minuty temu, KotKreskowy napisał: @Kanron aka Sextasy Witaj Ja ciebie też nie widziałem Zbytnio Ale są gracze/admini Którzy widzieli mnie widzieli i widzą Na u@ nie zgłaszam Bo zazwyczaj są wtedy admini i 20 innych osób które giną pierwsze i więcej widzą a jeśli admina nie ma to od niedawna (czytaj Wczoraj) zgłaszam na forum A tak zgłaszałem takich graczy @EvO Jeśli faktycznie jest tak jak mówisz to jestem nautral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 21 Marca 2018 #504551 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Twoja tygodniówka to 4 godziny i 30 minut (mniej więcej) ale nie to mnie zastanawia, zastanawia mnie co Cię motywuje do objęcia tej funkcji. Grasz krótko i mało, zazwyczaj jak grasz to są admini (to Twoje słowa), czyli nie chcesz wnieść żadnej dodatkowej ochrony, co jest zazwyczaj jedynym powodem składania podań przez graczy. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotKreskowy Napisano 21 Marca 2018 Autor #504554 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 @Dr.eXizoo Użyłem Słowa Zazwyczaj czyli nie zawsze Gram o różnych porach raz jest 10 graczy raz jest 20 Różnie z tym bywa Ale Nie to Nie Zależy bo już od wczoraj 3 zgłoszenia dałem na forum jak admina nie było więc chcę coś zrobić by Potencjalnych Oszustów było mniej (co ty zaprzeczyłeś "czyli nie chcesz wnieść żadnej dodatkowej ochrony") Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meltor Napisano 22 Marca 2018 #504652 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 jestem neutral a ciekawe co by bylo jak bym ja zlozyl podanie na adma, ale tego mi absolutnie nie potrzeba, teraz admini ci co sa daja rade ale nie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 22 Marca 2018 #504785 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Ja osobiscie jestem na nie. Nje wykazujesz jakos specjalnie wysokiej aktywnosci jesli chodzi o czas przegrany na serwerze. Nie moge powiedziec, bo widac Cie na serwerze, jednak jest to zdecydowanie za malo. Przyloz sie troche, grywaj wiecej. Na micro tez Cie nie slyszalam Smutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotKreskowy Napisano 23 Marca 2018 Autor #504808 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 @Wredna Rozumiem staram się poświęcić serwerowi jak najwięcej swojego czasu lecz nie zawsze go mam Znajdzie ktoś kto ma więcej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH3RY Napisano 23 Marca 2018 #504856 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Na Nie Tak wiem, nie ma w regulaminie żadnego podpunktu który zakazuje wypowiedzi w swoim podaniu, ale jest możliwość edytowania postów,a ty prawie na każdą wypowiedź odpisując zamiast edytować posta. Co do podania to; -Aktywność na forum -GT też średnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 23 Marca 2018 #504894 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Jestem na Nie - daj się lepiej poznać - wiek niepotwierdzony - mało co ciebie widzę - gt też nie najpiękniejsze - Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Marca 2018 #504916 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ello to jeszcze nie ten czas. Sam poprosiłeś o zamknięcie podania, co oczywiście uczyniam. Miej stałą aktywność na dobrym poziomie i daj się poznać innym, a myślę, że wówczas nasi gracze nie będą mieli przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Marca 2018 #504917 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi