Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas grania: Player

Godzina, data zdarzenia: 17:00  25.03.2018

Mapa:d2

Link do screenów:  nie zrobili mi
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl
[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:43887536'
[AMXBans] Your IP: '185.32.145.234'
[AMXBans] ===============================================

STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:43887536

Wszedłem na wasz serwer po tyg przerwie(powodowanej ostatnim banem oczywiście), pograłem 20 min, i efekt widać, dziś dostałem 33ciego(trzydziestego trzeciego) bana za 'Czitowanie', naprawde nie wiem co powiedzieć

Napisano

mam wytłumaczenie  od dzisiejszego dnia próbuje się dostać na swoje konto Steam i nie mogę nie mam pojęcia jak i  kiedy ale moje konto chyba zostało mi skradzione bo wpisuję hasło i nic nie wiem co się dzieje jeszcze będę próbował odzyskać konto ale banów nie dawałem dziś ja więc przepraszam bardzo ale od 7 rano próbuje walczyć i odzyskać konto napisałem do valve i czekam na odpowiedz od nich proszę o wyrozumienie w tej sytuacji 

Napisano
4 godziny temu, OPTO 013D napisał:

moje konto chyba zostało mi skradzione bo wpisuję hasło i nic nie wiem co się dzieje jeszcze będę próbował odzyskać konto ale banów nie dawałem dziś ja więc przepraszam bardzo ale od 7 rano próbuje walczyć i odzyskać konto

4 godziny temu, OPTO 013D napisał:

wiem że to brzmi śmiesznie z mojej strony ale no tego nie przeskoczę mi nie jest do śmiechu wszystko w rrękach valve 

Śmieszne to jest to, że dzisiaj cały dzień "ktoś" gra i adminuje z Twojego nicku i IP. IP też Ci ukradli?

EDIT:

@OPTO 013D już wyjaśnione - podziękuj szwagrowi ;) zmienił Ci hasło i cały dzień sobie grał. Pytanie czemu znał Twoje hasło do konta steam? Nikt poza Tobą nie może mieć dostępu do konta, na którym masz admina.

@Xiaulin

Napisano (edytowane)

Witam , takie sytuacje  są nie dopuszczalne, !!!!! 
Za całą tą sytuacje dostajesz +1 w dziale adminów, wiadomo godziny z dnia 25,03,2018 nie będą liczone oraz osoby zbanowane przez Twój nik  z tego dnia dostają ub. Dodatkowo admin zostaje ściągnięty do czasu gdy odzyskasz Steam (odezwij się pw) .
Do tej pory nie było z Tobą problemów więc wydaje mi się że takie konsekwencje wystarczą.Mam nadzieję że więcej taka sytuacja  nie będzie miała miejsca a i na przyszłość o  takich sytuacjach jak "kradzież steam" powinieneś poinformować administracje.
 Z mojej strony to tyle chyba że @SUNN. coś masz do dodania jeszcze w tej sprawie.

Edytowane przez Xiaulin
Napisano
Godzinę temu, Xiaulin napisał:

Dodatkowo admin zostaje ściągnięty do czasu gdy odzyskasz Steam

Steam chyba już wczoraj odzyskał, bo pisałem z Szeregere z konta @OPTO 013D że ma mu oddać w trybie nał konto. Ale niech @OPTO 013D to potwierdzi.

Dodatkowo nie zapominaj o Szeregere - nie jest na Naszej sieci od wczoraj i też powinien ponieść konsekwencje takich głupich zabaw. To że @OPTO 013D mu sprzeda lepe w ucho to jest jedno ale od nas również coś powinien dostać.

Napisano

Konto odzyskane wczoraj jest nie zdążyłem go dorwać bo boję hal w trasę ale i tak go doręczenia jeszcze co do konsekwencji nie wydaje mi się żeby były potrzebne wielkie dzięki ;)

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...