Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Kolejne Podanko V n-ty

Mikus

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Mikus

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem moderatorem TeamSpeaka rok temu.

Posiadasz mikrofon?: Oczywiście

Dlaczego własnie Ty?: Ponieważ uważam iż siedze długo na naszym komunikatorze oraz nie mam żadnych problemów z wyższą administracją. Podstawowe komendy Moderatora TeamSpeaka potrafię wykonać. Pomagam nowym użytkownikom w nadaniu rang oraz kanałów prywatnych poprzez skierowanie ich do odpowniednich osób jakim są nasi Moderatorzy TeamSpeaka :)

Staż na sieci: od 23 sierpnia 2013

Co wprowadzisz na naszego Ts?: Oczywiście że jak najwięcej konkursów na naszym Komunikatorze. :)

Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie byłem

• Premium

Jestem na NIE miałem okazje słyszeć Ciebie na ts kilkukrotnie i za każdym razem byłeś toksyczny aż nie miałem chęci przebywać z Tobą na jednym kanale. Wiem, że pewnie dla Ciebie to takie żarciki (hihi) lecz ni w trąbe nie dałbym Ci szansy na tym stanowisku. Jesteś spoko osobą, ale nie masz wyczucia co do żartów. 

Godzinę temu, Mikus napisał:

Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie byłem

Dziwie sie ;)

• Donator
  • Premium
  • Redaktor
2 godziny temu, Bezzi napisał:

Jestem na NIE miałem okazje słyszeć Ciebie na ts kilkukrotnie i za każdym razem byłeś toksyczny aż nie miałem chęci przebywać z Tobą na jednym kanale. Wiem, że pewnie dla Ciebie to takie żarciki (hihi) lecz ni w trąbe nie dałbym Ci szansy na tym stanowisku. Jesteś spoko osobą, ale nie masz wyczucia co do żartów. 

Dziwie sie ;)

Akurat u Mikusa to normalne i również czasami głowa mnie boli kiedy go słucham no ale nie o to tu chodzi.
Plusem u Ciebie jest to, że pomagałeś/organizowałeś eventy na ts'ie i to niekoniecznie pod podanie ale z drugiej strony byłeś już moderatorem na tsie no i zostałeś zdegradowany.
Jestem bardziej na nie, niż na tak no ale powodzenia. 

• Premium

Ty jesteś śmieszny, piszesz podanie żeby znów dawać jakimśdupeczką rangi? Tak żeby "nikt nie wiedział"? Dlaczego nie wspomniałeś o tym w temacie? Jestem na nie, elo

Dalej podtrzymuje swoje zdanie, w tym momencie są lepsi kandydaci na to miejsce, elo

HW

Ja jestem na tak,

- Co prawda czasami twoja kultura i ogólne żarty są nie na poziomie, lecz myślę, że da się to skorygować :P

+ Był już Moderatorem TS'a i z tego co widać się stara więc nie nawali :D 

+ Staż na sieci oraz ogólne wymagania są spełnione, więc czemu nie? :P 

W sumie to jestem nastawiony neutralnie. Byłeś już moderatorem ts3 - wiesz co i jak funkcjonuje. W ostatnim czasie żadnych problemów z Tobą nie było, lubisz pomagać przy wszystkich eventach, jednak czasem bardzo łatwo wyprowadzić Cię z równowagi. 

Powodzenia ;)

• Premium

dlugo sie zastanawialem co zrobic z tym podaniem i doszedłem do wniosku ze tym razem nie dostaniesz tej szansy. Po twojej degradacji straciłeś troszke moje zaufanie a to na TS jest najważniejsze. Jestes spoko morda i wiem ze tak latwo sie nie poddasz, Zapraszam przy kolejnej rekrutacji :-) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...