Mikus Napisano 25 Marca 2018 #505410 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Nick: Mikus Wiek:19 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem moderatorem TeamSpeaka rok temu. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście Dlaczego własnie Ty?: Ponieważ uważam iż siedze długo na naszym komunikatorze oraz nie mam żadnych problemów z wyższą administracją. Podstawowe komendy Moderatora TeamSpeaka potrafię wykonać. Pomagam nowym użytkownikom w nadaniu rang oraz kanałów prywatnych poprzez skierowanie ich do odpowniednich osób jakim są nasi Moderatorzy TeamSpeaka Staż na sieci: od 23 sierpnia 2013 Co wprowadzisz na naszego Ts?: Oczywiście że jak najwięcej konkursów na naszym Komunikatorze. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Marca 2018 #505440 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Jestem na NIE miałem okazje słyszeć Ciebie na ts kilkukrotnie i za każdym razem byłeś toksyczny aż nie miałem chęci przebywać z Tobą na jednym kanale. Wiem, że pewnie dla Ciebie to takie żarciki (hihi) lecz ni w trąbe nie dałbym Ci szansy na tym stanowisku. Jesteś spoko osobą, ale nie masz wyczucia co do żartów. Godzinę temu, Mikus napisał: Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie byłem Dziwie sie Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marca 2018 #505447 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Ja mimo postu wyżej jestem na tak. Mikołaj wykazuje się wielką profeską w organizacji eventów, jest aktywny i posiada ogromne doświadczenie w tej funkcji. Powodzenia! Mikus dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 25 Marca 2018 #505464 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Jasne, że jestem na tak! Mikus był już modkiem, więc z pewnością sobie poradzi. Organizacja konkursów też nie sprawia mu kłopotów. Miałam okazję,kilka razy z nim rozmawiać i jego kultura również była na plus. Powodzenia! Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 25 Marca 2018 #505478 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 2 godziny temu, Bezzi napisał: Jestem na NIE miałem okazje słyszeć Ciebie na ts kilkukrotnie i za każdym razem byłeś toksyczny aż nie miałem chęci przebywać z Tobą na jednym kanale. Wiem, że pewnie dla Ciebie to takie żarciki (hihi) lecz ni w trąbe nie dałbym Ci szansy na tym stanowisku. Jesteś spoko osobą, ale nie masz wyczucia co do żartów. Dziwie sie Akurat u Mikusa to normalne i również czasami głowa mnie boli kiedy go słucham no ale nie o to tu chodzi. Plusem u Ciebie jest to, że pomagałeś/organizowałeś eventy na ts'ie i to niekoniecznie pod podanie ale z drugiej strony byłeś już moderatorem na tsie no i zostałeś zdegradowany. Jestem bardziej na nie, niż na tak no ale powodzenia. Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Marca 2018 #505666 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Ty jesteś śmieszny, piszesz podanie żeby znów dawać jakimśdupeczką rangi? Tak żeby "nikt nie wiedział"? Dlaczego nie wspomniałeś o tym w temacie? Jestem na nie, elo Dalej podtrzymuje swoje zdanie, w tym momencie są lepsi kandydaci na to miejsce, elo HW SQNFUN, MartyN i Mikus dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 26 Marca 2018 #505679 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Ja jestem na tak, - Co prawda czasami twoja kultura i ogólne żarty są nie na poziomie, lecz myślę, że da się to skorygować + Był już Moderatorem TS'a i z tego co widać się stara więc nie nawali + Staż na sieci oraz ogólne wymagania są spełnione, więc czemu nie? Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 27 Marca 2018 #505738 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 W sumie to jestem nastawiony neutralnie. Byłeś już moderatorem ts3 - wiesz co i jak funkcjonuje. W ostatnim czasie żadnych problemów z Tobą nie było, lubisz pomagać przy wszystkich eventach, jednak czasem bardzo łatwo wyprowadzić Cię z równowagi. Powodzenia Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 27 Marca 2018 #505799 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 dlugo sie zastanawialem co zrobic z tym podaniem i doszedłem do wniosku ze tym razem nie dostaniesz tej szansy. Po twojej degradacji straciłeś troszke moje zaufanie a to na TS jest najważniejsze. Jestes spoko morda i wiem ze tak latwo sie nie poddasz, Zapraszam przy kolejnej rekrutacji :-) Mikus i wandi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 27 Marca 2018 #505800 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi