aureox Napisano 25 Marca 2018 #505411 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Nick: aureox Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego własnie Ty?: Na Ts3 spędzam mnóstwo czasu, czasem zgłaszam wszelkie nieprawidłowości, kultura na miejscu, zawsze służę pomocą. Staż na sieci: Od 4 października 2k16 Co wprowadzisz na naszego Ts? Bardzo wyczerpujące pytanie. Mogę zaoferować pomoc w organizacji wszystkich eventów, szybką reakcję na zgłoszenia, podejmowanie racjonalnych, sprawiedliwych decyzji. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): 2x za kulturę, jeden ban wyjaśniony. Baniatowaty, RYBSON, Knopa i 3 innych dodali reakcje 3 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marca 2018 #505442 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Jestem na Tak. Bardzo pozytywna, aktywna, obiektywna i kulturalna osoba. Jak najbardziej spełni się w tej roli. Powodzenia! aureox dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 25 Marca 2018 #505484 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Jak dla mnie spoko, nie ma się do czego przyczepić ale szkoda że o "pomocy w organizacji eventów" przypominacie sobie tylko wtedy kiedy trzeba napisać podanie aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2018 #505516 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Moim zdaniem bardziej powinieneś skupić sie na moderacji forum, owszem jesteś ambitny, pracowity (ale) tylko wtedy "jak Ci sie chce" Ty wiesz o czym mówię. Ogólnie nie mam zastrzeżeń co do kandydatury na tę stanowisko, wymagania spełniasz, kultura na miejscu. Jeśli nie zaniedbasz rangi to jak najbardziej na tak, powodzenia aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 26 Marca 2018 #505523 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Aurelka jak zapłacisz mi 20 dyszki będę na tak ?. Chłopak ambitny, ogarnięty trochę leniwy ale da się to jakoś przeskoczyć dajesz skbie radę z obecnymi rangami także nie widzę przeszkód żeby dołożyć ci jeszcze ta rangę iż nie jest ona aż tak bardzo wymagająca jak reszta także mój głos w twej kandydaturze jest pozytywny. Ps. Nr konta na pw xd aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 27 Marca 2018 #505741 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Jestem na Tak Przebywam z nim codziennie na TeamSpeaku. Łukasz trzyma kulture na poziomie. Nie daje sobie wejść na głowe. Pomocny. W roli moderatora Forum robi kawał dobrej roboty. Widać że mu zależy na tej funkcji. Masz moje poparcie. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 27 Marca 2018 #505825 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. xD Ripton, RYBSON, Knopa i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 27 Marca 2018 #505826 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi