Bene Napisano 26 Marca 2018 #505681 Napisano 26 Marca 2018 Nick: Bene Wiek: 25+ Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Pełniłem wszystkie ważne funkcje na naszym ts od 4 lat+ Posiadasz mikrofon?: Tak, nawet dwa Dlaczego własnie Ty?: Chciałbym zostać moderatorem ts3 na naszym serwerze. Nigdy jeszcze nie pełniłem takiej funkcji z takimi obowiązkami. Chcę się nauczyć moderacji oraz wspomóc swoim doświadczeniem młodszych kolegów w pełnieniu funkcji. Staż na sieci: 4 lata+ Co wprowadzisz na naszego Ts? Nie wprowadzę ładu i porządku, ale naprawię aktualny chaos i boty muzyczne nr 1 i 3. Czasem też zrobimy kopię bazy danych ts3. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Wielokrotnie za grubsze i cieńsze przekręty. brOOk3n, Missia i RYBSON dodali reakcje 2 1
brOOk3n Napisano 26 Marca 2018 #505683 Napisano 26 Marca 2018 Jestem na nie, - Nie ogarnia kompletnie, - Troluje ciągle jakieś głosy w ogóle puszcza, - Za stary, daj się wykazać młodszym, Pozdrawiam. Bene i Missia dodali reakcje 1 1
Gość Napisano 26 Marca 2018 #505686 Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) @z.r.a.z. robi się szefunciu Na tak Ts zna od podstaw Nie leni się Umie smieszkować Z aktywnością może nie szaleje tak jak ja ale to nic takiego Powodzenia wariacie Edytowane 26 Marca 2018 przez RYBSON
SQNFUN Napisano 26 Marca 2018 #505695 Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) Nie wiem czy napisałeś to dla żartów ale za podania pisane dla jaj nie jeden otrzymał ostrzeżenie i jako moderator forum powinieneś o tym wiedzieć. Jeżeli to tak na poważnie to kompletnie tego nie rozumiem no ale cóż, rób co tam chcesz. Edytowane 26 Marca 2018 przez SQNFUN Livio dodał reakcję 1
Master Napisano 26 Marca 2018 #505704 Napisano 26 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
26 Mar
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Bene 1 post
brOOk3n 1 post
SQNFUN 1 post
Popularne Dni
26 Mar 2018
5 posts
Popular Posts
Bene
Nick: Bene Wiek: 25+ Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Pełniłem wszystkie ważne funkcje na naszym ts od 4 lat+ Posiadasz mikrofon?: Tak, nawet dwa Dlaczego własnie Ty?: C
brOOk3n
Jestem na nie, - Nie ogarnia kompletnie, - Troluje ciągle jakieś głosy w ogóle puszcza, - Za stary, daj się wykazać młodszym, Pozdrawiam.
SQNFUN
Nie wiem czy napisałeś to dla żartów ale za podania pisane dla jaj nie jeden otrzymał ostrzeżenie i jako moderator forum powinieneś o tym wiedzieć. Jeżeli to tak na poważnie to kompletnie tego nie r