Skocz do zawarto艣ci

[ZAAKCEPTOWANE]Marshallek na UBT?

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Marshallek <3
STEAM_ID:聽0:1:79852046
Link do BanID:http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:79852046
Do艣wiadczenie w ocenianiu: Bardzo du偶e, cz臋sto pe艂ni艂em funkcje UBT.
Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Oczywi艣cie.
By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Wielokrotnie, najcz臋艣ciej za cheaty, ale zawsze si臋 odwo艂ywa艂em z pozytywnym skutkiem :)
Dlaczego Ty?: Chcia艂bym wspom贸c ekip臋, mam du偶e do艣wiadczenie (swego czasu rozpisywa艂em demka na BL'u). Do艣wiadczenie w ocenieniu mo偶e te偶 pokaza膰 moja historia banowania (nie daje nigdy SS), mimo to by艂y tylko聽dwa odwo艂ania, oba odrzucone. Oczywi艣cie, mog臋 si臋 czasem myli膰, mo偶e by膰 tak, 偶e si臋 za bardzo upr臋 na co艣, ale pewnie dlatego s膮 demka sprawdzane przez kilku cz艂onk贸w ekipy (z wyj膮tkiem demek zbyt oczywistych na rozpiski :D)
Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Jak gram to co chwil臋 wchodz臋 na forum, ale nie siedz臋 na nim non-stop kiedy gram - nie widz臋 sensu sztucznego nabijania godzin. Najcz臋艣ciej po prostu wchodz臋, patrze co si臋 dzieje w dziale serwera oraz czy nikt si臋 nie odwo艂a艂 od mojego bana i to wszystko.
Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Oczywi艣cie.
Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Brakuje 1 tygodnia, mam nadziej臋, 偶e to nie problem.
Co艣 od siebie: B臋d臋 najcz臋艣ciej i najd艂u偶ej dost臋pny na weekendy - gdzie jest wi臋cej graczy = wi臋cej ban贸w = wi臋cej w dziale UBT. A widzia艂em 偶e niekt贸re rzeczy stoj膮 po kilkana艣cie godzin, jak nie d艂u偶ej.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w.
W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...