Gustaw Napisano 27 Marca 2018 #505873 Udost臋pnij Napisano 27 Marca 2018 Nick: Gustaw Wiek:19 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: My艣l臋 偶e do艣膰 dobre Posiadasz mikrofon?: Jak najbardziej, mimo 偶e nieraz przerywa ale to kwestia poprawienia kabelk贸w Dlaczego w艂asnie Ty?: Ostatnim razem dobrze mi sz艂o, lecz niestety z braku ch臋ci i ma艂ej przerwy zrezygnowa艂em My艣l臋 偶e jestem aktywny wystarczaj膮co Sta偶 na sieci: Ponad 2 latka 聽 Co wprowadzisz na naszego Ts?聽 My艣l臋 偶e jak na chwil臋 obecn膮 nic nie trzeba wprowadza膰 nowego wszystko jest w jak najlepszym porz膮dku Czy by艂e艣聽banowany wcze艣niej na serwerze? (je艣li tak to za co): Nie 聽SQNFUN, Livio i RYBSON dodali reakcje 2 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 27 Marca 2018 #505874 Udost臋pnij Napisano 27 Marca 2018 mroda to podstawa... Aktywno艣膰, -jest Kultura, nie s艂ysza艂em聽偶eby obra偶a艂 jak膮艣 dam臋 , -jest Zdarza艂o si臋 偶e rozmawia艂 z nami nawet z wanny, po艣wi臋cenie? -jest聽 Ostatnio by艂em na tak wi臋c tym razem te偶 ! Gustaw i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Frost` Napisano 28 Marca 2018 #505923 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2018 Tak, jest adminem i wywi膮zuje si臋 z tego nie mam z nim problem贸w, by艂 ju偶 moderatorem wi臋c ogarnia wszystko! Tylko 偶eby艣 mi z admina nie zrezygnowa艂 jak modka dostaniesz :D! Gustaw doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 28 Marca 2018 #505968 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2018 15 godzin temu, Gustaw napisa艂: 聽 Dlaczego w艂asnie Ty?: Ostatnim razem dobrze mi sz艂o, lecz niestety z braku ch臋ci i ma艂ej przerwy zrezygnowa艂em 聽 聽 Co艣 mi tutaj nie pasuje. S艂ysza艂em nieco inaczej, ale nie ma po co tutaj dalej dr膮偶y膰 tematu.聽 Ca艂y czas mam Ci za z艂e pewn膮 sytuacj臋 z przesz艂o艣ci. Nie masz wyczucia co do 偶art贸w -聽 wnioskuj臋 to z pewnego wydarzenia na ts. Potrafisz si臋 zachowa膰 tylko wtedy gdy rozmawiamy sam na sam, jednak podczas wi臋kszego grona os贸b zaczynasz ju偶聽CWANIAKOWA膯, zupe艂nie bez powodu. S膮 r贸wnie偶 plusy, bo聽 jeste艣 odpowiedzialny, ogarni臋ty, systematyczny, ale aktualnie nie widz臋 Ci臋 w roli Moderatora Ts3. Mam nadziej臋, 偶e uszanujesz moje zdanie. Powodzonka Gustaw doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 28 Marca 2018 #505983 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2018 Ja jestem na tak! Jeste艣 obiektywny,聽kultur臋 trzymasz na poziomie oraz wiem, 偶e podejdziesz do tej funkcji z zimn膮 g艂ow膮. Powodzenia! Gustaw doda艂 reakcj臋 1 Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Noowak Napisano 28 Marca 2018 #505989 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2018 Jestem na Tak.Gadali艣my razem na Ts;sie jest kulturalny mi艂y i sympatyczny da si臋 z nim pogada膰.Ale musisz zrozumie膰 偶e Moderator Ts'a to jest odpowiedziala ranga wi臋c jestem na Tak ! Gustaw i 聽SQNFUN dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Kwietnia 2018 #507633 Udost臋pnij Napisano 4 Kwietnia 2018 po rozmowach z聽 wy偶szymi doszed艂em do聽 wniosku ze jeszcze nie czas na tak膮 funkcj臋 Zapraszam kolejnym razem Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Kwietnia 2018 #507634 Udost臋pnij Napisano 4 Kwietnia 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi