Allah_Akbar Napisano 28 Marca 2018 #506058 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 (edytowane) Twój nick podczas gry: DojczlandGodzina, data zdarzenia: przed chwiląMapa: de_nukeSTEAM_ID / IP: 31.0.122.155Uzasadnienie: Grałem sobie na cod 200 wszedł Gustaw i dodał mi bana added to ban list permanently. Oczywiście grałem czysto proszę o uzasadnienie bana " Muhammad Ali has left the game Multi-Head: Zdobyl 5 fragow Multi-Head: Ustrzelil 0 hsow 'krol julian' dostal bana na '30 minut'. Powod: 'Modul przed rozpoczęciem ruyndy' polskihubert killed krol julian with xm1014 PTB: Koniec rundy, sprawdzam druzyny.Added to banned list permanently" Edit. Dostałem bana na nicku Dojczland nie krol julian i nawet nie ma go w bansie! Edytowane 28 Marca 2018 przez Allah_Akbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2018 #506059 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Mogłeś tego Nicku nie używać wiesz jak on grał pewnie myślał ze to ten stary ja widzi czysto grałeś dobrze że tam adma już nie mam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Marca 2018 #506060 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 7 minut temu, Allah_Akbar napisał: Twój nick podczas gry: Dojczland Nie rozumiem po co inny nick skoro Twój to "krol julian" @Gustaw Zapraszam do wyjaśnienia bana. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #506061 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 @Allah_Akbar po pierwsze, nie Gustaw Ci dał bana tylko "ja". Po drugie gratuluję pomyślunku z wchodzeniem na nicku tego pajaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #506062 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi