RaDkA Napisano 28 Marca 2018 #506091 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 (edytowane) Data zdarzenia: 21:40 Nick gracza: POZYTYWNY.EXE Dowody: ------- Świadkowie: myślę że nie trzeba Uzasadnienie: Zgłaszam adminowi, że lata typek z ab. (Gracz) RaDkA : kriss boss ab banuj go Po czym dostaję odpowiedz, żebym poczekał bo musi sprawdzić, zamiast pójść na specte to gra kilka rund z rzędu po czym znowu muszę się przypominać. (Gracz) RaDkA : DLUGO JESZCZE? (Gracz) RaDkA : SKARGE NA WAS NAPISZE BO NIC NIE OGARNAICIE JEDYNIE PLAYER pomoc ci? Dodam, że zgłaszając na u@ to tylko jeden admin na to reaguje, reszta nie ma pojęcia co się dzieje na serverze, nie potrafią nawet głupiego bansa sprawdzić, ale i tak każdy napisze w podaniu jaki to on super nie jest, dawać admina dzieciom. -,- Kolejny argument który uświadamia mnie, że jesteś jakiś popsuty, typ sie smieje prosto w twarz a ty nie mozesz go zbanowac bo czytasz moją skarge XDDDDDDDDDDDDDD [KOKS]KRISS BOOSS: radka cipo dal mi bana ale co jha jakos gram bo ccie w du**e mam Nie.. bo nie ma AB to POZDRO admin pyta się mnie co ma zrobić xD ALAN is joining the Counter-Terrorist force RaDkA (RADIO): Fire in the hole! To co mam zrobic? Panie RaDka A czy ja tutaj coś napisałem o sprawie związanej z moim banem? NIE więc po co to tutaj umieszczasz? [KOKS]*DEAD* KRISS BOOSS : radka pajac krzyczy na innych a na wh lata pizda [KOKS]*DEAD* .:~PsychoTeam~:.Dudus : powiesz..... Z braku chetnych CSGO Jackpot sie nie odbyl CEL JEST PROSTY [KOKS]*DEAD* .:~PsychoTeam~:.Dudus : haha CEL JEST PROSTY [KOKS]*DEAD* RaDkA : no wlasnie [KOKS]*DEAD* KRISS BOOSS : cipa Gracz dostał tylko kicka, a ja za takie coś dostaje bana na 30 minut (Gracz) RaDkA : typie myslisz ze glupi jestem? mialem tutaj adma gdy ty na chleb mowiles kupa gosciu RaDkA killed KRISS BOOSS with awp teraz to przesadziles... RaDkA (RADIO): Fire in the hole! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Ochlon + Obraza Admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:105386768' [AMXBans] Twoje IP: '95.40.181.94' Gdzie ja Cie tu obraziłem Edytowane 28 Marca 2018 przez RaDkA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Marca 2018 #506093 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Brakuje dowodów w postaci ss, ale zobaczymy co ma admin do powiedzenia @pozytywny.exe wypowiedz sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozytywny.exe Napisano 28 Marca 2018 #506106 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 (edytowane) Po 1. KRISS nie miał AB (wtedy). Po 2. Napisałeś że sprawdzam już 20 minut a nawet minuta nie minęła. Po 3. Co ty taki agresywny jesteś?Spamisz, wyzywasz. Hmm.. czemu nie wspomniałeś o tym jak mnie wyzwałeś? Trochę szacunku. Po 4. To problem KRISSA i innych osób z administracji bo to oni mają jakieś spiny między sobą.. Ja nie mam z tym nic wspólnego. Po 5. Zbanowałem Cię za kulturę, przeklinanie i wyzywanie. I tak ogólnie @Bezzi ogarnij tą sprawę z KRISS'em (PittBullem) i osobami z administracji, które mają z nim spinę, ja nie wiem o co poszło więc za bardzo się nie wypowiem ale wiem tyle że co wbije na serwer odrazu dostaje bana. EDIT 1: Dalem mu tylko kicka, bo z każdym tak postępuje jeśli wyzywa lub obraża, najpierw kick potem ban jeśli nie przestanie. Cytuję "typie myślisz że głupi jestem? Miałem tutaj adma gdy ty na chleb mówiłeś kupa gościu" i według Ciebie to nie jest obraza? Wyzywanie od czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia. A to że napisałem Ci żebyś powiedział mi co mam robić to głupi żart.. bo już sił nie miałem Ci odpisywać, ale z tego co widzę to nie znasz się na żartach. Poza tym mam świadków z serwera że mi nie dawałeś spokoju, cały czas miałeś jakieś wąty i w ogóle. Edytowane 28 Marca 2018 przez pozytywny.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abibas Napisano 1 Kwietnia 2018 #506915 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 @Bezzi #URLOP @Ania ;) #URLOP @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Kwietnia 2018 #507097 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Nie ma to jak przerzucać sie mięsem bez dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Kwietnia 2018 #507098 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi