Logitech Team kowal Napisano 29 Marca 2018 #506270 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Witam dostalem bana na nicku janusz chociaz nie weim czem bo gralem na nicku moneymakerr i pisze mi ab.Prosze mi pilnie pomoc tu jest to co mi wyskakuje BUILD 1358 SERVER (0 CRC) Server # 200 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : janusz [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1641686878 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.172.232.106 ' [AMXBans] ================================= prosze mnie bradzo odbanowac to gralemna sewriwe i nie dostalem informacji o banie ale potym gdy znowu wlaczalem serwa juz mi wyskoczylo mam nadzie ze panstwo naprawicie ten blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Marca 2018 #506274 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Ban z ip został zdjęty widnieje tylko na sam SID. Konsola wygląda u Ciebie inaczej, ponieważ wpisując ip widnieje jeden WYGASŁY ban, lepiej dobrze sprawdź czy możesz grać, bo ten ban jest zdjęty od kilku godzin. A jeśli dalej nie możesz grać wychodzi na to, że to ban na SID którego nie zdejme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 30 Marca 2018 #506569 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi