Koziolek#Matolek Napisano 30 Marca 2018 #506391 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) Na serwerze CS:GO#9 Kupiłem SVIPa i wchodząc na serwer ciągle mnie wywala i pisze "Nieprawidłowe hasło" Nick to: rReiwiLo :> (SVIPa Kupiłem dziś) Edytowane 30 Marca 2018 przez Koziolek#Matolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Marca 2018 #506423 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Próbowałeś setinfo _pw "hasło" albo setinfo _pw hasło ? Ogólnie szczegóły wysłałem Ci na pw, jeśli zadziała @Koziolek#Matolek napisz w temacie, jeśli problem występuje czekaj na wyższych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Marca 2018 #506425 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 2 godziny temu, Koziolek#Matolek napisał: Na serwerze CS:GO#9 Kupiłem SVIPa i wchodząc na serwer ciągle mnie wywala i pisze "Nieprawidłowe hasło" Nick to: rReiwiLo :> (SVIPa Kupiłem dziś) spróbuj też setinfo _ss "hasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Marca 2018 #506808 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi