Wolves Napisano 1 Kwietnia 2018 #506824 Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick: Wolves Wiek: 17 (18 w czerwcu) Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć spory czas temu sprawowałem pieczę nad serwerami typu COD, na serwerowni mojego znajomego jak i innych, także wydaję mi się że doświadczenie posiadam. Byłem również adminem na serwerach typu DD2 i DIABLO MOD. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Aktualnie 6 ale oczywiście poduczę się jeśli trzeba! Staż w CS-sie: Z przerwami 6 lat, bez przerw około 3 lat. Steam / NonSteam: CS 1.6 non-steam jednak CS GO mam na steamie. Czemu akurat tak? Aktualnie brak pieniędzy na zakup CS 1.6 na steam. Nigdy nie było żadnego perma/vac'a. Dlaczego Ty: Jestem bardzo często na serwerze (godziny późne wieczorne również), pomagam adminom jak mogę częste zgłoszenia na u@ praktycznie w 95% jestem nieomylny. Mam dobry kontakt z graczami jak i z adminami. Zdarzają się godziny w których żadnego z adminów nie ma, co skutkuję sporą ilością cziterów strasznie utrudniających grę, a jedyne co mogę zrobić aby taki gracz został szybko zbanowany to zgłoszenie go na sb. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 4 do 6 godzin w weekendy nawet do 10h Kontakt: GG: 65044593, Steam: http://steamcommunity.com/id/PromoWolves oraz forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Wolves/80.72.43.106:27022/ @Maja. nie złożyłem podania na podstawie tego że @Dr.eXizoo złożył podanie grając na NS, złożyłem je ponieważ liczyłem na danie mi szansy. 1.6 będzie na steamie dopiero za około 2tyg. Edit v2 @call_me_Lukas @Maja. @FunnyPuma @Surim Samuraj Charemu @BorN @Wicevil CS 1.6 zakupiony już jest instaluje się. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Wolves odp
eXizoo Napisano 1 Kwietnia 2018 #506826 Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Jestem na tak. Mamy tutaj przykład ucznia, który olewa szkołę żeby pograć w kunter strajka. Jesteś bardzo pomocny przez zgłaszanie na u@, masz dobre podejście do graczy oraz często przebywasz na serwerze. @Maja. To była decyzja administracji, więc raczej nie powinieneś jej negować jako zwykły admin. Jeżeli masz jakieś aluzje wobec wykonywania przeze mnie obowiązków przedstaw je. Do składania podań ma prawo każdy, a w wymaganiach jest napisane POSIADAĆ steam, a nie GRAĆ na steam Pozro. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez Dr.eXizoo Kula i Wolves dodali reakcje 1 1
Gość Napisano 1 Kwietnia 2018 #506831 Napisano 1 Kwietnia 2018 Brak steam'a powoduje, że jestem na NIE. Poza tym faktem nigdy nie miałem z tobą problemów, zgłaszasz na u@ lub na forum, nie łamiesz regulaminu i trzymasz kulturę na poziomie. edit: CS na steam'ie zakupiony, więc jestem na tak! Wolves dodał reakcję 1
Noowak Napisano 1 Kwietnia 2018 #506832 Napisano 1 Kwietnia 2018 Oczywiście że jestem Na TAK -Steam +Kultura poza tym jesteś miłym sympatycznym graczem który jest dobry Wolves dodał reakcję 1
Wicevil Napisano 1 Kwietnia 2018 #506841 Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) NEUTRAL tu będę. Dlaczego ? Ogarnięty jesteś, zgłaszasz na u@, dobrze się dogadujesz się z ludźmi z serwera. Tylko jeden, dość spory problem - steam. Dobrze wiemy, że jest on bardzo ważny. Jak tylko będziesz miał Steama to od razu będę na tak. Edit: @Wolves informuje że jest już steam także jestem na TAK Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Wicevil Wolves i Noowak dodali reakcje 1 1
Surim Samuraj Charemu Napisano 1 Kwietnia 2018 #506852 Napisano 1 Kwietnia 2018 Jesteś aktywny i zgłaszasz na u@, jednak przez brak steam'a jestem na nie, zakup wersję steam i wtedy złóż podanie. Wolves dodał reakcję 1
Hastu Napisano 1 Kwietnia 2018 #506853 Napisano 1 Kwietnia 2018 Jestem na Tak Ogarnięty komunikatywny pomocny czasami nerwowy (jak ja) w skrócie dwoma słowami Nadaje się. Jedyny minus to ten brak steam'a ale to teraz to są grosze, także zakupisz bez problemu xD Wolves dodał reakcję 1
FunnyPuma Napisano 1 Kwietnia 2018 #506978 Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Co prawda jesteś aktywny i jakiś tam kontakt z graczami złapałeś, ale... Różnie jest u Ciebie z kulturą, a admin powinien dawać dobry przykład na serwerze. Do tego brak steama. Na tę chwilę jestem na Nie. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez FunnyPuma Wolves dodał reakcję 1
Kula Napisano 2 Kwietnia 2018 #507068 Napisano 2 Kwietnia 2018 jestem na duze tak tylko kurcze ten steam mnie martwi najgorzej eh a wiec kultura +/- wiek + doswiadczenie + ogarnianie pomoc zglaszanie - wielki + kolego dla Ciebie steam niestety na - ale moze opiekun bedzie tak dobry ze rozprzatrzy pozdrawiam Wolves dodał reakcję 1
Maja. Napisano 2 Kwietnia 2018 #507224 Napisano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) @@@EDIT@Wolves masz moje TAK Widać że zależy mu. Zakupił CSa na steamie + wiek + godziny + dobrze dogaduje się z innymi osobami+ Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Maja. Wolves dodał reakcję 1
call_me_Lukas Napisano 2 Kwietnia 2018 #507232 Napisano 2 Kwietnia 2018 Platforma steam i gra counter strike 1.6 to podstawa admina, brak tego równa się z tym, że jestem na NIE
HardeQ Napisano 3 Kwietnia 2018 #507422 Napisano 3 Kwietnia 2018 Ja tam jestem na tak, osobiście brak steama mi nie przeszkadza, a Wolves to dobry chłopak (trochę wulgarny, ale komu się nie zdarza ¯\_(ツ)\_/¯ ), gra sporo, rozróżnia chitera od skilla (wiem po zgłoszeniach) i zna regulamin. Tyle mi wystarcza. Może chociaż okres próbny? Wolves dodał reakcję 1
Wredzioszek. Napisano 4 Kwietnia 2018 #507531 Napisano 4 Kwietnia 2018 Wiadomo steam wymogiem koniecznym i wcale sie nie dziwie jednak ja wiem, ze Wolvi bedzie kupowal cs'a na steam, takze problem bedzie zlikwidowany. Ogolem aktywny, wydaje sie byc osoba lubiana na serwerze, zglasza na u@, regulaminu nie lamie (bynajmniej ja nic takiego nie widzialam), wiek odpowiedni, mikrofon posiada i uzywa, ZNA REGULAMIN. Jestem na tak Wolves dodał reakcję 1
Gość Napisano 5 Kwietnia 2018 #507794 Napisano 5 Kwietnia 2018 +wiek +steam +kultura +micro fajna gadułu Duże tak jest miły i sympatyczny dodaje i lubiany Powodzenia
Ania Napisano 18 Kwietnia 2018 #509792 Napisano 18 Kwietnia 2018 Skoro steam jest, to nie widzę większych przeciwwskazań żeby dać admina na okres próbny. Powodzenia
Ania Napisano 18 Kwietnia 2018 #509793 Napisano 18 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
1 Kwi
8
2 Kwi
3
18 Kwi
2
3 Kwi
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Ania 2 posts
eXizoo 1 post
Wolves 1 post
Popularne Dni
1 Kwi 2018
8 posts
2 Kwi 2018
3 posts
18 Kwi 2018
2 posts
3 Kwi 2018
1 post
Popular Posts
eXizoo
Jestem na tak. Mamy tutaj przykład ucznia, który olewa szkołę żeby pograć w kunter strajka. Jesteś bardzo pomocny przez zgłaszanie na u@, masz dobre podejście do graczy oraz często przebywasz na
Wicevil
NEUTRAL tu będę. Dlaczego ? Ogarnięty jesteś, zgłaszasz na u@, dobrze się dogadujesz się z ludźmi z serwera. Tylko jeden, dość spory problem - steam. Dobrze wiemy, że jest on bardzo ważny. J
Gość
Brak steam'a powoduje, że jestem na NIE. Poza tym faktem nigdy nie miałem z tobą problemów, zgłaszasz na u@ lub na forum, nie łamiesz regulaminu i trzymasz kulturę na poziomie. edit: CS na