Wolves Napisano 1 Kwietnia 2018 #506824 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick: Wolves Wiek: 17 (18 w czerwcu) Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć spory czas temu sprawowałem pieczę nad serwerami typu COD, na serwerowni mojego znajomego jak i innych, także wydaję mi się że doświadczenie posiadam. Byłem również adminem na serwerach typu DD2 i DIABLO MOD. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Aktualnie 6 ale oczywiście poduczę się jeśli trzeba! Staż w CS-sie: Z przerwami 6 lat, bez przerw około 3 lat. Steam / NonSteam: CS 1.6 non-steam jednak CS GO mam na steamie. Czemu akurat tak? Aktualnie brak pieniędzy na zakup CS 1.6 na steam. Nigdy nie było żadnego perma/vac'a. Dlaczego Ty: Jestem bardzo często na serwerze (godziny późne wieczorne również), pomagam adminom jak mogę częste zgłoszenia na u@ praktycznie w 95% jestem nieomylny. Mam dobry kontakt z graczami jak i z adminami. Zdarzają się godziny w których żadnego z adminów nie ma, co skutkuję sporą ilością cziterów strasznie utrudniających grę, a jedyne co mogę zrobić aby taki gracz został szybko zbanowany to zgłoszenie go na sb. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 4 do 6 godzin w weekendy nawet do 10h Kontakt: GG: 65044593, Steam: http://steamcommunity.com/id/PromoWolves oraz forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Wolves/80.72.43.106:27022/ @Maja. nie złożyłem podania na podstawie tego że @Dr.eXizoo złożył podanie grając na NS, złożyłem je ponieważ liczyłem na danie mi szansy. 1.6 będzie na steamie dopiero za około 2tyg. Edit v2 @call_me_Lukas @Maja. @FunnyPuma @Surim Samuraj Charemu @BorN @Wicevil CS 1.6 zakupiony już jest instaluje się. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Wolves odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 1 Kwietnia 2018 #506826 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Jestem na tak. Mamy tutaj przykład ucznia, który olewa szkołę żeby pograć w kunter strajka. Jesteś bardzo pomocny przez zgłaszanie na u@, masz dobre podejście do graczy oraz często przebywasz na serwerze. @Maja. To była decyzja administracji, więc raczej nie powinieneś jej negować jako zwykły admin. Jeżeli masz jakieś aluzje wobec wykonywania przeze mnie obowiązków przedstaw je. Do składania podań ma prawo każdy, a w wymaganiach jest napisane POSIADAĆ steam, a nie GRAĆ na steam Pozro. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez Dr.eXizoo Wolves i Kula dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2018 #506831 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Brak steam'a powoduje, że jestem na NIE. Poza tym faktem nigdy nie miałem z tobą problemów, zgłaszasz na u@ lub na forum, nie łamiesz regulaminu i trzymasz kulturę na poziomie. edit: CS na steam'ie zakupiony, więc jestem na tak! Wolves dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noowak Napisano 1 Kwietnia 2018 #506832 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Oczywiście że jestem Na TAK -Steam +Kultura poza tym jesteś miłym sympatycznym graczem który jest dobry Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 1 Kwietnia 2018 #506841 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) NEUTRAL tu będę. Dlaczego ? Ogarnięty jesteś, zgłaszasz na u@, dobrze się dogadujesz się z ludźmi z serwera. Tylko jeden, dość spory problem - steam. Dobrze wiemy, że jest on bardzo ważny. Jak tylko będziesz miał Steama to od razu będę na tak. Edit: @Wolves informuje że jest już steam także jestem na TAK Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Wicevil Noowak i Wolves dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 1 Kwietnia 2018 #506852 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Jesteś aktywny i zgłaszasz na u@, jednak przez brak steam'a jestem na nie, zakup wersję steam i wtedy złóż podanie. Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 1 Kwietnia 2018 #506853 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Jestem na Tak Ogarnięty komunikatywny pomocny czasami nerwowy (jak ja) w skrócie dwoma słowami Nadaje się. Jedyny minus to ten brak steam'a ale to teraz to są grosze, także zakupisz bez problemu xD Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 1 Kwietnia 2018 #506978 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Co prawda jesteś aktywny i jakiś tam kontakt z graczami złapałeś, ale... Różnie jest u Ciebie z kulturą, a admin powinien dawać dobry przykład na serwerze. Do tego brak steama. Na tę chwilę jestem na Nie. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez FunnyPuma Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 2 Kwietnia 2018 #507068 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 jestem na duze tak tylko kurcze ten steam mnie martwi najgorzej eh a wiec kultura +/- wiek + doswiadczenie + ogarnianie pomoc zglaszanie - wielki + kolego dla Ciebie steam niestety na - ale moze opiekun bedzie tak dobry ze rozprzatrzy pozdrawiam Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 2 Kwietnia 2018 #507224 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) @@@EDIT@Wolves masz moje TAK Widać że zależy mu. Zakupił CSa na steamie + wiek + godziny + dobrze dogaduje się z innymi osobami+ Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Maja. Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 2 Kwietnia 2018 #507232 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Platforma steam i gra counter strike 1.6 to podstawa admina, brak tego równa się z tym, że jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Kwietnia 2018 #507422 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Ja tam jestem na tak, osobiście brak steama mi nie przeszkadza, a Wolves to dobry chłopak (trochę wulgarny, ale komu się nie zdarza ¯\_(ツ)\_/¯ ), gra sporo, rozróżnia chitera od skilla (wiem po zgłoszeniach) i zna regulamin. Tyle mi wystarcza. Może chociaż okres próbny? Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 4 Kwietnia 2018 #507531 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Wiadomo steam wymogiem koniecznym i wcale sie nie dziwie jednak ja wiem, ze Wolvi bedzie kupowal cs'a na steam, takze problem bedzie zlikwidowany. Ogolem aktywny, wydaje sie byc osoba lubiana na serwerze, zglasza na u@, regulaminu nie lamie (bynajmniej ja nic takiego nie widzialam), wiek odpowiedni, mikrofon posiada i uzywa, ZNA REGULAMIN. Jestem na tak Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2018 #507794 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 +wiek +steam +kultura +micro fajna gadułu Duże tak jest miły i sympatyczny dodaje i lubiany Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Kwietnia 2018 #509792 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Skoro steam jest, to nie widzę większych przeciwwskazań żeby dać admina na okres próbny. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Kwietnia 2018 #509793 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi