zunde Napisano 1 Kwietnia 2018 #506967 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Kiedyś na jednym forum grałem to był turniej na całe forum. Turniej polegał na zebraniu ekipy minimum 5 zawodników wiadomo i robili drużynę na forum była specjalna zakładka i kapitan tworzył team, i fajnie by było jakby zrobiło się taki turniej na forum myślę że zawodników max 8 ale 5 będzie mogło grać zasady takie jak w cs go 15 rund i zmiana stron do 16 zwycięstw. Najlepiej zrobić grupy i po kolei by odpadały drużyny aż zostały by 2 w finale i myślę że svip na 1 lub 2 na servie którym gra by wystarczył jako nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Kwietnia 2018 #506968 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Kurła, kiedyś to były tutaj turnieje ale ostatnimi czasy wychodziły same niewypały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 1 Kwietnia 2018 #506975 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Przede wszystkim trzeba mieć serwer i ogarniętą osobę, która się zajmie zmienianiem stron, map itp. Sam pomysł dobry jak 8291 wcześniejszych takich samych. Jeśli byś załatwił serwer to chętnie bym wziął udział w takim turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 1 Kwietnia 2018 #506982 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Powiem tak ja sie probowalem ZA to brac ale tez byl nie wypal na ten sieci jest 0 organizacji ale speobowac zawsze mozna. Jak Ci sie uda to zchecia wezme udzial @Doman server to nie problem 20 zl miesiecznie to nawet na start ja man tyle na pukawce zeby postawic serwa Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Bacior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zunde Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor #506992 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Powiem Tak ja w server mogę zainwestować ale nie potrafię wszystkich pluginów itp wpisać plus nwm co na to forum jeśli administracja forum to czyta możemy się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 1 Kwietnia 2018 #506993 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Zunde pisz na steam do admianitracji albo pw forum ogarnij z nimi sprawy a ja Ci moge pomoc z serwerem ale nie z organizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 1 Kwietnia 2018 #506996 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Pomysł jak najbardziej dobry, to co umiem też mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2018 #507002 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Ja jestem na wielkie NIE. Poczytaj sobie zaległe propozycje lub wszelakie tematy z podjętymi próbami takowych turniejów. Każdy kończył się fiaskiem . Poza tym obiecywać to sobie każdy może, a organizacja i tak będzie leżeć. Bacior i Rekuseq dodali reakcje 2 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 1 Kwietnia 2018 #507013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Dajcie mi serwer to zrobię konkurs. // Jestem za, bo kiedyś trzeba w końcu spróbować pyknąć taki turniej jak kiedyś był. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez VEX` Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 1 Kwietnia 2018 #507018 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 @VEX` Co będę mógł to pomogę Jak tego pisz Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlayerTheCounterStrike :D Napisano 1 Kwietnia 2018 #507020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Jestem ZA, nawet mam już team z serwera na którym gram CS GO MOD #4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzosek** Napisano 2 Kwietnia 2018 #507211 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 1. Jak turniej wypali to ja chętny ! Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 3 Kwietnia 2018 #507318 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Na waszym miejscu, zanim propozycja, ogarnąć wszystko. Tzn kupic serwer, a najlepiej dwa, zeby na raz mecze grały 4 druzyny. Oczywiscie zaleznie ile team'ów sie zbierze. Nauczyć się obsługi rcona, nie tak jak pisał ktoś wyżej, pluginy. Musi to być czysty serwer. Do tego w trakcie meczu dobrze by było miec 2 osoby na spect. aby obserwowały graczy itd. Ogarnąć cfg, TS, serwer, oraz osoby zajmujące się właśnie wszystkimi rzeczami typu zmiany map itd. I dopiero wtedy wejsc na forum i dawac propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 3 Kwietnia 2018 #507320 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Myślę ze twój pomysł wypali ? PS SZUKAM DRUŻYNY! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Kwietnia 2018 #507324 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 juz w tej chwili moge dac sobie rękę uciąć ze ten turniej nie wypali Brakuje nam wszystkim dyscypliny i zawzięcia, aby kazdy zapisany zagral trzeba by zrobic jakas oplate za wejscie do turnieju przykladowo 5 ziko od druzyny ewentualnie jakies skiny czy cos, i zwyciezca zgarnia całosc! P.S chociaz w sumie to i tak nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Kwietnia 2018 #507341 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Mordo, to nie wypali. Każdy chce grać przez pierwsze 3 dni a potem to kaszana jest, nie podejmiesz się tego samemu bo nie dasz rady, nie polecam tracić czasu i nerwów na to bo i tak to BY NIE DAŁO NIC, poozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 3 Kwietnia 2018 #507351 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Jedynym rozwiązaniem jest zgłoszenie się do administrcji o zrobienie serwera automix i wtedy się zbierać ekipami i grać 4fun bo inaczej taki turniej to będzie lipa. Takie coś powinno się odbywać natychmiast bo zapisy to jest zły pomysł, zrobisz zapisy tydzień przed turniejem zgłosi się 10 drużyn a w dniu turnieju wystartują tylko 4 bo jeden ma trening drugi dostanie karę za oceny i tak będzie. Robisz serwer zbierasz na szybko drużyny i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 3 Kwietnia 2018 #507356 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Fajny pomysł ale ja myśle, że to nie wypali Bo myśle, że nawet jak już by był ten turniej i drużyny ustalone to i tak znalazłby sie taki jeden z drugim co by im np. termin nie pasował i już trzeba by było wszystko zmieniać Pomysł fajny ale na 99% sie nie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 3 Kwietnia 2018 #507411 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 W dniu 1.04.2018 o 20:18, zunde napisał: Powiem Tak ja w server mogę zainwestować ale nie potrafię wszystkich pluginów itp wpisać plus nwm co na to forum jeśli administracja forum to czyta możemy się dogadać Ale na serwery mixowe nie daje się pluginów :0 Tylko cvary i w internecie masz podstawy wszystkie. Nauka Ci zajmie może 2 minuty? Pomysł jak inne fajny, ale jeśli chcesz przedstawić dany pomysł, sprawdź raz inne tematy które miały o tym gadkę i zaraz poszło w niepamięć, dwa pokaż jak to będzie wyglądało zorganizowanie całego przedsięwziecia. Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi