Cholo1957 Napisano 2 Kwietnia 2018 #507073 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Twój nick podczas gry: POLAND | 022 | CholoGodzina, data zdarzenia: 09.00 02.04.2018r.Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:29881304Uzasadnienie: A więc tak nie będę dużo pisać bo to nie ma co . Jakaś faja skradła mi całe konto Steam grając na moim koncie wyłapał bana " VEC " konto udało mi się odzyskać lecz bana zdjąć już nie pisałem wiele razy do suportu lecz w tej kwestii nic mi nie odpisali . Gram czysto a przez to że skradziono mi konto teraz się nie da . Jako dowód wrzucam screna z rozmową z SUPORTEM może to coś da a chciał bym dodać że ban na VEC jest na cs-go w którego i tak nie gram . Pozdrawiam Cholo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2018 #507093 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Nastąpiło małe nieporozumienie, gdyż nie posiadasz bana VAC na tym koncie, ale blokadę na CS:GO. @Kain wytłumacz nam twojego bana. Cholo1957 dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 2 Kwietnia 2018 #507214 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Obserwowałem gracza, który wydawało się gra nieczysto. Kiedy wszedłem na jego steam wyświetlił mi się na czerwono więc dodałem bana za VAC nie zagłębiając się w szczegóły mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 2 Kwietnia 2018 #507235 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Cholo1957 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi