FrighT Napisano 3 Kwietnia 2018 #507494 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Twój nick podczas gry: FrighT Godzina, data zdarzenia: 03.04.2018 - 22:39:39 Mapa: |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿||CS:GO#3 V5 |KLANY|GLOVES|STATTRAK|RYNEK| Multi-Head.pl 1shot1kill.pl (css_mira STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:989313026 Uzasadnienie: Bodajże 8 ban tutaj hahaha no i SS NIE DOSTAŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 3 Kwietnia 2018 #507495 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 @call_me_Lukas zapraszam z dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 3 Kwietnia 2018 #507496 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Nagrałem podajże 10 minutowe demko, ponieważ według mnie gracz posiada anty-ssy, więc nagrałem go i wstawiam tutaj. https://megawrzuta.pl/download/72159768e19aea9ab523668a91bc591d.html #Edit chciałbym podkreślić iż gracz ten wychyla się bardzo pewnie oraz zawsze wie gdzie kto jest, to mnie tutaj skłoniło do nagrana dema. # Oraz wstawiane demka przeze mnie były zbyt krótkie, więc postanowiłem nagrać dłuższe a treściwe Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez call_me_Lukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrighT Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor #507504 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 90% akcji z tego demka to są tup tup słoników ??? Chociaż co ja się tam znam. Również mimo obejrzenia tego demka, sam nie powiem że pojawiło się kilka "vac akcji" i faktycznie może wydawać sie trudne do oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 3 Kwietnia 2018 #507505 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Dlatego to wstawiam bo nie mam 100% pewności, oczywiście fakt jest tuptanie lecz nie wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 3 Kwietnia 2018 #507507 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 @call_me_Lukas Demko jest, ale Ty musisz jeszcze dać rozpiskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 3 Kwietnia 2018 #507508 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Jutro po szkole jak najbardziej może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Kwietnia 2018 #507509 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Ja jednej rzeczy nie rozumiem: Admin nie jest pewny że zbanowany gracz jest spalony. W takim razie czemu @call_me_Lukas dajesz bana i nie rozpisujesz go od razu? Nie prościej było nagrać demo, wrzuć do Zgłoś Czitera/wysłać komuś z UBT wraz z danymi? Gdyby zaszła konieczność zbanowania podejrzanego to zrobiłoby to UBT. A w tym wypadku zawieszasz gracza na 20h. Sześć razy go próbowaliście usadzić - bez skutku bo nikt nie wpadł żeby po 1-2 ssach kręcić demko tylko masowo ładowaliście screenshoty. PS. To Twój czwarty raz. call_me_Lukas, MaaSteer, Bezzi i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrighT Napisano 4 Kwietnia 2018 Autor #507569 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Troszkę przerwy sie przyda haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 4 Kwietnia 2018 #507570 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 witam. Wiem,że nie wypowiadam się w temacie co nie ma nic,że mna wspólnego. Ale Call me lukas dziś nie podejmie się rozpiski demka,poniewaz jest w szpitalu zawadomił mnie telefonicznie i kazał napiać post. call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 4 Kwietnia 2018 #507578 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Skoro admin @call_me_Lukas jest w szpitalu i nie może dać rozpiski, to ja to zrobie Po obejrzeniu demka stwierdzam, że nie ma się do czego przyczepić i moim zdaniem, gracz jest czysty, żadnych podejrzanych akcji nie zauważyłem z wyjątkiem jednej akcji, dosyć dziwnej: 17:10 - wcelowany, zanim gracz wyszedl +B Ale jedna akcja, to za mało na bana. Dla mnie gracz czysty. Czekamy, na inne opinie UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 4 Kwietnia 2018 #507591 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Około 22 powinienem wyjść ze szpitala dziękuję graczowi @nedlihanza poinformowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 4 Kwietnia 2018 #507615 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Owy gracz własnie wbił na aktywnym http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=20588 Pozdrawiam .: T!k3r :. call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Kwietnia 2018 #507619 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi