Gość Napisano 5 Kwietnia 2018 #507795 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick:sesioWiek:31Doświadczenie (w byciu adminem):jestem adminem na cod 200 (aktualnie dam rade ogarnąć tu i tam )Znajomość AMXX (W skali 1-10):6Staż w CS-sie:15 latSteam / NonSteam:steamDlaczego Ty:nie każdy admin czasem widzi wszystko są momenty gdzie nie ma nikogo jak gram na tym servie a cziterów :(( mnóstwo chce pomóc sam wyłapuje i zgłaszam na u@ nigdy bana nie miałem tutaj znam regulaminCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3hKontakt:steam fb Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/sesio/80.72.43.106:27022/ Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Gość zły gt dałem z 200 poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawdziwyfalco Napisano 5 Kwietnia 2018 #507796 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Z perspektywy zwykłego gracza. Nie znam sesio osobiście. Nasz kontakt łączy się tylko w grze więc grając z tym graczem ( praktycznie codziennie ) mogę stwierdzić , że jest przyjaźnie nastawiony do nowych graczy ( co jest bardzo ważną umiejętnościa ). Do tego dochodzi wiek -> dojrzałość ( nie każdy osiągnie ten stopień ). Reasumując: + Steam + Doświadczenie + Mikro + Wiek Jestem ZA Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez prawdziwyfalco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 6 Kwietnia 2018 #507797 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 https://www.gametracker.com/player/sesio/80.72.43.106:27022/ Poprawny GT, tamten jest z Coda200. Jestem na tak. Masz ładne statystyki, posiadasz admina na 200, co takze na plus, jestes lubiany. Nie zrezygnuj po tygodniu, ponieważ to działa na niekorzyść przy następnej próbie. Pozderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 6 Kwietnia 2018 #507810 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 +Steam +Gt +Micro +Doswiadczenie Na tak Tak jak wspominal @Dr.eXizoo nie rezygnuj po tygodniu bo slomiany zapal sam wiesz,ze nie poplaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 6 Kwietnia 2018 #507837 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Z wszystkich trzech najlepszy kandydat. Ogarnia, jest kulturalny, GT też bardzo dobre, oby tak dalej Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolves Napisano 6 Kwietnia 2018 #507845 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Jestem w 100% na TAK! + GT + Steam + Kultura + Zgłasza u@ + Micro + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 6 Kwietnia 2018 #507870 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 +Wiek +GT +Steam +Doświadczenie Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2018 #507919 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Jestem na tak Aktywny, kulturalny i doświadczenie już jakieś ma. Tylko trzymaj się z dala od działu rezygnacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 8 Kwietnia 2018 #508116 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Na TAK +GT jest git +doświadczenie +kultura jest +wiek, steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Kwietnia 2018 #508362 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Miły chłopak, dzieli się perkami (a to najważniejsze), kulturalny, jak coś zgłasza to kompletuje dowody (czyli wie co robi). Nic tylko brać. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Kwietnia 2018 #509782 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi