Skocz do zawarto艣ci

Mod. Itas

Rekomendowane odpowiedzi

- 400 sensownych post贸w; ~ Brakuje jedynie 10 post贸w.

- Minimum 10 miesi臋cy sta偶u na forum;聽 Niestety troch臋 mniej.

- wiek min.16 lat;聽 +

- ortografia na poziomie min. bardzo dobrym; ~ Jeste艣my tylko lud藕mi, czasami b艂臋dy si臋 zdarz膮.

- brak ostrze偶e艅 w dziale admina*; +

- dobra opinia w艣r贸d administracji;

- znajomo艣膰 regulaminu forum na poziomie "bardzo dobrym"; +

- Ilo艣膰 ostrze偶e艅 na forum nie mo偶e przekracza膰 - 5; 0

- Brak punkt贸w ostrze偶e艅; 0

1. Imi臋: Sebastian

2. Kontakt: pw/steam

3. Lokalizacja: P艂ock

4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Zale偶y od wolnego czasu, ale przewa偶nie od 1 do 3 godzin.

5. Posty (min.400 sensownych): 390

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Co najwa偶niejsze utrzyma膰 porz膮dek na forum i utemperowa膰 gagatk贸w gdy potrzeba.

7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Gdzie b臋d臋 m贸g艂 pom贸c tam p贸jd臋.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Jako magazynier musz臋 si臋 komunikowa膰 z innymi pracownikami jak i si臋 z nimi dogadywa膰, wi臋c my艣l臋 偶e takie umiej臋tno艣ci posiadam.

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Cierpliwo艣ci niekiedy brakuje, ale nie 艂atwo mnie wyprowadzi膰 z r贸wnowagi. Nie mi ocenia膰 moja "prace" lecz my艣l臋 偶e po dzia艂aniach w dziale grafika mo偶na oceni膰 czy jestem systematyczny.

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: Nie otrzyma艂em 偶adnego.

11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Uwa偶am si臋 za do艣膰 spokojn膮 osob臋, kt贸rej byle argumentami nie da si臋 wyprowadzi膰 z r贸wnowagi. Mo偶na 艣mia艂o powiedzie膰 偶e na jedzeniu nie oszcz臋dzam ^^ Z wa偶niejszych rzeczy warto wspomnie膰 偶e jestem zawsze sk艂onny do pomocy innym, oczywi艣cie jak jestem w stanie jaki艣 spos贸b pom贸c.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Posiada艂em raz moderatora na pewnej ju偶 nie istniej膮cej sieci mojego starego znajomego z technikum. Co do obs艂ugi skryptu IPB podstawowe rzeczy zrobi膰 potrafi臋.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

''Nie spe艂nianie kt贸rego艣 z powy偶szych punkt贸w dyskwalifikuje Ci臋 z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze 艣wiadomo艣ci膮 nie spe艂niania wszystkich kryteri贸w traktujemy jako 艂amanie zasad panuj膮cych na forum. Konsekwencj膮 tego b臋dzie przyznanie punktu ostrze偶e艅.''

Sory ale nie.

Odno艣nik do komentarza

Na NIE.

Ma艂o widoczny na forum. Niczym si臋 nie wyr贸偶niasz, 偶eby mo偶na by艂oby podarowa膰 Ci tak odpowiedzialn膮 rang臋.

Jeste艣 anonimowy, a swoj膮 prac膮 nie przekonujesz, 偶eby zag艂osowa膰 na Ciebie.

Popracuj nad aktywno艣ci膮 na forum, popracuj nad sob膮.

Mo偶e przy nast臋pnej rekrutacji.

Odno艣nik do komentarza

Wida膰, 偶e jeste艣 aktywny... ponad 20 dni, pewnie te偶 widzisz r贸偶ne sprawy, jednak te偶 jestem 艣rednio przekonany. 聽Regulamin jednak ka偶e wszystkie wymogi spe艂nia膰, wi臋c druga strona medalu te偶 jest.Poza tym to naprawd臋 odpowiedzialno艣膰 du偶a. Jestem聽NEUTRALNY.

Mo偶e przy nast臋pnej rekrutacji.

Przy nast臋nej to i szykuj si臋 by mi wygarn膮膰 :D

Odno艣nik do komentarza

Nie ma si臋 co zastanawia膰, podanie z g贸ry do odrzucenia (zastanawiam si臋, dlaczego jeszcze nie zosta艂o odrzucone).

Jeste艣 z nami o wiele za kr贸tko.

Dodatkowo ostrze偶enie(a) w dziale admin贸w.

Przykro mi, ale NIE.

Przy okazji- minimum 10 miesi臋cy na forum powinno zosta膰 podniesione do co najmniej 12 miesi臋cy

Odno艣nik do komentarza

"Dodatkowo ostrze偶enie(a) w dziale admin贸w."

Nie mam ani jednego wi臋c ...

Wybacz moj膮 pomy艂k臋, ale w chwili pisania wcze艣niejszego postu przy punkcie "brak ostrze偶e艅 w dziale admina*;" mia艂e艣 znaczek "-", wi臋c stwierdzi艂em, i偶 zosta艂e艣 "nagrodzony" ostrze偶eniem(niami) w tym偶e dziale.

W ka偶dym b膮d藕 razie- nie bierz tego do siebie, ale jeste艣 z nami za kr贸tko, aby pe艂ni膰 tak膮 funkcj臋.

Odno艣nik do komentarza

Nie spe艂niasz podstawowych wymaga艅, a to powinno Cie od razu zdyskwalifikowa膰. Podanie za wcze艣nie, Moderatorem musi by膰 osoba, kt贸ra jest znana na forum, kt贸ra si臋 wyr贸偶nia.聽

Konto rejestracji, jest z maja, jeste艣 kilka miesi臋cy na forum, ale to chyba za ma艂o. :c gl hf 聽Na Nie. Przy nast臋pnej rekrutacji, poka偶, 偶e Ci bardziej zale偶y na tej powa偶nej funkcji. :D

Odno艣nik do komentarza

Powiem tak @Itas. Mniejsza o te posty, poniewa偶 ju偶 brakuje Ci tylko 1. Wiadomo nie ma co spamowa膰 bezsensownie, wi臋c rozumiem, 偶e tempo ich nabijania mo偶e nie by膰 du偶e. Ale tak samo jak w przypadku NikoS'ia.聽

Jeste艣 na forum, ale Ci臋 nie ma. Czasami wejdziesz wrzucisz prac臋 w dzia艂 grafiki/napiszesz co艣 na sb i tyle s艂uch zagin膮艂. Od moderatora wymagamy jednak du偶o wi臋kszego zaanga偶owania. Poka偶, 偶e Ci zale偶y. Na t臋 chwil臋 s膮 lepsi kandydaci i Twoje podanie musi zosta膰 odrzucone.聽

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...