aureox Napisano 9 Kwietnia 2018 #508352 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Nick: aureox Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego własnie Ty?: Jestem bardzo aktywnym użyszkodnikiem, nie wdaję się w konflikty, lubię pomagać innym, kulturalny raczej jestem (wiadomo czasem się z kimś pożartuje ) Jest to moje 5 podanko, myślę, że w końcu dostanę szanse wykazania się. Staż na sieci: Dokładnie od 4 października 2k16 Co wprowadzisz na naszego Ts? Pomoc przy ogarnizacji eventów, bo nic więcej nie potrzeba. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co):Dwa razy za kulturę, jeden ban wyjaśniony/zgaszony ;d Dzięki za każdy głos pozytywny jak i negatywny, Pozdrowienia ;D PS. Kocham reakcję kupy Maajkeel, Ripton, MaaSteer i 46 innych dodali reakcje 49 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 9 Kwietnia 2018 #508353 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) pomimo tego ze zostales obsrany przez swieta czworke tsa to jestem na tak ze wzgledu, ze tak jak ripton starasz sie o ta posade, a z tego co wiem nie jestes zbytnio zajety na forum. pozdro P.S. Swieta czworka zmienila sie w Swieta Piatke Edit: Kocham was ludzie XDDDDDDDDDDD Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez 150kg 201iq 5cm Bezzi, Mamusiaa, aureox i 7 innych dodali reakcje 2 6 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malu Napisano 9 Kwietnia 2018 #508368 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Jestem na nie, moderator ts3 musi być szanowany i wzbudzać zaufanie a z tego co widzę to ponad 30 osób brzydko mówiąc sra na Ciebie Mikus, Allah_Akbar, PodajeHazloOkon i 29 innych dodali reakcje 2 30 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 9 Kwietnia 2018 #508433 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Jestem na TAK. Wiem, że na ts nie przesiaduje w ostatnim czasie ale wypowiem się w aktualnych podaniach Praktycznie zawsze jak zaglądałem na ts On już tam był W razie problemów zawsze pomoże lub stara się znaleźć kogoś z wyższymi uprawnieniami by rozwikłali kłopot. Widać, że zależy mu na tej funkcji Jak nie teraz to kiedy?! aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Kwietnia 2018 #508810 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) po tej fali gówna która na Ciebie spłynęła nie jestem w stanie Cie pocieszyć Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji PS. obecnie nie ma pracy dla kolejnego moda Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Master Ripton, Knopa i RYBSON dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Kwietnia 2018 #508811 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi