SQNFUN Napisano 10 Kwietnia 2018 #508533 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam, problem polega na tym że nie mogę sobie pograć Gdy odpalam cs'a to przez sekundę mam menu, następnie czarny ekran i tyle - gdy ruszam myszką po menu to słyszę dźwięki że gra nie zamuliła tylko tak jak by mi się nie wyświetla... Dodam że niedawno kupiłem nowy komputer i od tego momentu mam tylko z tą gierą taki problem.. Wszystkie sterowniki zainstalowane, a reinstalacja cs'a nie pomaga. Czy ktoś ma jakiś pomysł co jeszcze mogę zrobić? Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 10 Kwietnia 2018 #508534 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Skoro wszystkie sterowniki masz zaktualizowane, a reinstalacja nie pomaga, to może spróbuj pobawić się rozdzielczością? Tym bardziej jeśli po włączeniu słyszysz dzięki. Spróbować nie zaszkodzi Wejdź w "Właściwości" --> "Ustaw opcje uruchamiania" i wklej -w 1280 -h 850. Jeśli będzie za mała to zawsze można zwiększyć @SQNFUN SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 10 Kwietnia 2018 Autor #508535 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) 11 minut temu, .:Aga:. napisał: Skoro wszystkie sterowniki masz zaktualizowane, a reinstalacja nie pomaga, to może spróbuj pobawić się rozdzielczością? Tym bardziej jeśli po włączeniu słyszysz dzięki. Spróbować nie zaszkodzi Wejdź w "Właściwości" --> "Ustaw opcje uruchamiania" i wklej -w 1280 -h 850. Jeśli będzie za mała to zawsze można zwiększyć @SQNFUN Niestety dalej lipa Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaY Napisano 10 Kwietnia 2018 #508554 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Zią , usuń najnowsze sterowniki. W większości przypadków najlepsze do Counter Strike 1.6 są Stare sterowniki karty graficznej // Jeżeli nie ogarniasz które to podaj dokładną nazwę Karty Graficznej a coś się znajdzie Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez papaY SQNFUN i Master dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi