Skocz do zawarto艣ci

Niko艣 Dyzma

preson

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Kacper.

2. Kontakt: Steam - masterjlb, NikoS. Oczywi艣cie jest jeszcze forum.

3. Lokalizacja: Belgia.

4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): 艁膮cznie, to tak do 2-3 godzin.

5. Posty (min.400 sensownych): Well, chyba ich tyle jest.

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Pomaga膰(jeszcze wi臋cej ni偶 aktualnie), bo od tego s膮 moderatorzy.

7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Nie ma znaczenia, mog臋 si臋 nawet zajmowa膰 ca艂ym forum, je偶eli b臋dzie taka potrzeba.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: My艣l臋, 偶e jako grafik, potrafi臋 wsp贸艂pracowa膰 ze spo艂ecze艅stwem i to nawet dobrze.

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Cierpliwo艣膰 jest, ale ma swoje granice. Je偶eli chodzi o systematyczno艣膰 to my艣l臋, 偶e jest ona na do艣膰 wysokim poziomie.

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: W sumie tylko 1 za to, 偶e u偶y艂em wulgaryzm贸w z tekstu piosenki, do mojego opisu.

11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: C贸偶..wydaj臋 mi si臋, 偶e nie musz臋 si臋 zbytnio rozpisywa膰 bo raczej wi臋kszo艣膰 os贸b, mnie tutaj zna.

Ale je偶eli jest to wymagane. Jestem 19 letnim polakiem mieszkaj膮cym za granic膮. Interesuje si臋 grafik膮, grami, trawk膮, kobietami, sztukami walk i w pewnej cz臋艣ci kulturystyk膮 naturaln膮. Aktualnie pracuj臋 jako stolarz, robi臋 oraz montuj臋 w domach kuchnie. Oczywi艣cie jak ka偶dy ma艂olat, chodz臋 te偶 na melan偶e聽 :glasses-nerdy:聽

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): By艂em na tak wielu forach moderatorem jak i opiekunem forum(czy technikiem), 偶e a偶 szkoda gada膰. Zmarnowa艂bym du偶o czasu, za du偶o. Do艣wiadczenie jest, czy to w prowadzeniu forum, lub obs艂udze skryptu IPB.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Raz jestes raz Cie nie ma zrobisz prace raz nie tak w kratke z twoja aktywnoscia na nie

huehuehehhuehueuhe

http://multi-head.pl/index.php?/topic/52620-zamkni%C4%99ty-czas-na-mnie-swoje-zrobi%C5%82em/

Temat ze stycznia, mamy grudzie艅. Czy ja mam range grafika?聽 :facepalm:

Kolejny as z cyklu "odej艣cia i powroty" co艣 Ci si臋 nie spodoba, kto艣 Ci si臋 sprzeciwi strzelasz focha i piszesz po偶egnania...

Co jak co to podanie to kpina. Na nie poniewa偶 sam nie wiesz co chcesz.

To co napisa艂e艣 totalnie si臋 mija z moj膮 osob膮.

Na nie.

-Jeste艣 ma艂o aktywny

-ma艂o os贸b Ci臋 zna.

Well, ciekawe. S膮dzi艂em, 偶e w艂a艣nie sporo ludzi mnie zna聽 :huh:

Pozwol臋 sobie zacytowa膰 Tw贸j post: "Zawita艂em na forum tylko z jednego powodu..poprawienie strony wizualnej."

Na forum jeste艣 praktycznie niewidoczny, czasami Ci臋 wida膰 na SB.

Post ze stycznia, a od tamtego czasu zdarzy艂em zrobi膰 wi臋cej dla sieci ni偶 ka偶dy z was tak naprawd臋(i nie m贸wi臋 tu o grafikach) :glasses-nerdy:

Spoko, nie lubicie mnie. Da si臋 to zrozumie膰, dlatego jak dla mnie temat mo偶ecie zamkn膮膰. Dalej my艣lcie, 偶e nie dam rady.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Raz jestes raz Cie nie ma zrobisz prace raz nie tak w kratke z twoja aktywnoscia na nie

huehuehehhuehueuhe

http://multi-head.pl/index.php?/topic/52620-zamkni%C4%99ty-czas-na-mnie-swoje-zrobi%C5%82em/

Odno艣nik do komentarza

Kolejny as z cyklu "odej艣cia i powroty" co艣 Ci si臋 nie spodoba, kto艣 Ci si臋 sprzeciwi strzelasz focha i piszesz po偶egnania...

Co jak co to podanie to kpina. Na nie poniewa偶 sam nie wiesz co chcesz.

Odno艣nik do komentarza

Jestem na NIE.

Nic do Ciebie nie mam, ale pewnie jak odrzuc膮 to podanie, to znowu strzelisz focha i znikniesz na jaki艣 czas...

Jest to odpowiedzialne stanowisko i powinna obj膮膰 je osoba dojrza艂a, a Ty swoim zachowaniem nie raz pokaza艂e艣, 偶e troch臋 Ci brakuje do tego.

Popracuj nad sob膮. Po za tym jeste艣 ma艂o widoczny na forum.

Odno艣nik do komentarza

@@NikoS "kilka" os贸b na pewne doskonale wie jaki posiadasz wk艂ad w obecny jak i poprzedni wygl膮d forum. Nie mniej jednak tyle tych "NIE" wywi膮zuje si臋 z Twoimi wahaniami aktywno艣ci.聽

Na Twoj膮 pro艣b臋 podanie odrzucam.聽

Nie zmienia to faktu, 偶e poradzi艂by艣 sobie bez problemu z wyzwaniami moderatora, je偶eli ta aktywno艣膰 b臋dzie na porz膮dnym poziomie, to przy nast臋pnej rekrutacji b臋dziesz bardzo mocnym kandydatem.聽

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...