preson Napisano 22 Grudnia 2015 #369939 Udost臋pnij Napisano 22 Grudnia 2015 1. Imi臋: Kacper. 2. Kontakt: Steam - masterjlb, NikoS. Oczywi艣cie jest jeszcze forum. 3. Lokalizacja: Belgia. 4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): 艁膮cznie, to tak do 2-3 godzin. 5. Posty (min.400 sensownych): Well, chyba ich tyle jest. 6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Pomaga膰(jeszcze wi臋cej ni偶 aktualnie), bo od tego s膮 moderatorzy. 7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Nie ma znaczenia, mog臋 si臋 nawet zajmowa膰 ca艂ym forum, je偶eli b臋dzie taka potrzeba. 8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: My艣l臋, 偶e jako grafik, potrafi臋 wsp贸艂pracowa膰 ze spo艂ecze艅stwem i to nawet dobrze. 9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Cierpliwo艣膰 jest, ale ma swoje granice. Je偶eli chodzi o systematyczno艣膰 to my艣l臋, 偶e jest ona na do艣膰 wysokim poziomie. 10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: W sumie tylko 1 za to, 偶e u偶y艂em wulgaryzm贸w z tekstu piosenki, do mojego opisu. 11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: C贸偶..wydaj臋 mi si臋, 偶e nie musz臋 si臋 zbytnio rozpisywa膰 bo raczej wi臋kszo艣膰 os贸b, mnie tutaj zna. 聽 Ale je偶eli jest to wymagane. Jestem 19 letnim polakiem mieszkaj膮cym za granic膮. Interesuje si臋 grafik膮, grami, trawk膮, kobietami, sztukami walk i w pewnej cz臋艣ci kulturystyk膮 naturaln膮. Aktualnie pracuj臋 jako stolarz, robi臋 oraz montuj臋 w domach kuchnie. Oczywi艣cie jak ka偶dy ma艂olat, chodz臋 te偶 na melan偶e聽 :glasses-nerdy:聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): By艂em na tak wielu forach moderatorem jak i opiekunem forum(czy technikiem), 偶e a偶 szkoda gada膰. Zmarnowa艂bym du偶o czasu, za du偶o. Do艣wiadczenie jest, czy to w prowadzeniu forum, lub obs艂udze skryptu IPB. 聽 聽 聽 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 聽 聽 Raz jestes raz Cie nie ma zrobisz prace raz nie tak w kratke z twoja aktywnoscia na nie 聽 聽 聽 聽 聽 huehuehehhuehueuhe 聽 http://multi-head.pl/index.php?/topic/52620-zamkni%C4%99ty-czas-na-mnie-swoje-zrobi%C5%82em/ 聽 聽 聽 聽 Temat ze stycznia, mamy grudzie艅. Czy ja mam range grafika?聽 :facepalm: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Kolejny as z cyklu "odej艣cia i powroty" co艣 Ci si臋 nie spodoba, kto艣 Ci si臋 sprzeciwi strzelasz focha i piszesz po偶egnania... 聽 Co jak co to podanie to kpina. Na nie poniewa偶 sam nie wiesz co chcesz. 聽 聽 聽 聽 To co napisa艂e艣 totalnie si臋 mija z moj膮 osob膮. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Na nie. 聽 -Jeste艣 ma艂o aktywny 聽 -ma艂o os贸b Ci臋 zna. 聽 聽 聽 聽 Well, ciekawe. S膮dzi艂em, 偶e w艂a艣nie sporo ludzi mnie zna聽 :huh: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Pozwol臋 sobie zacytowa膰 Tw贸j post: "Zawita艂em na forum tylko z jednego powodu..poprawienie strony wizualnej." 聽 聽 Na forum jeste艣 praktycznie niewidoczny, czasami Ci臋 wida膰 na SB. 聽 聽 聽 聽 Post ze stycznia, a od tamtego czasu zdarzy艂em zrobi膰 wi臋cej dla sieci ni偶 ka偶dy z was tak naprawd臋(i nie m贸wi臋 tu o grafikach) :glasses-nerdy: 聽 聽 聽 Spoko, nie lubicie mnie. Da si臋 to zrozumie膰, dlatego jak dla mnie temat mo偶ecie zamkn膮膰. Dalej my艣lcie, 偶e nie dam rady. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 23 Grudnia 2015 #369961 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ma艂o cie wida膰 na forum a moderator musi by膰 aktywny 聽 Jestem na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Grudnia 2015 #369962 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Raz jestes raz Cie nie ma zrobisz prace raz nie tak w kratke z twoja aktywnoscia na nie 聽 聽 聽 聽 聽 huehuehehhuehueuhe 聽 http://multi-head.pl/index.php?/topic/52620-zamkni%C4%99ty-czas-na-mnie-swoje-zrobi%C5%82em/ 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Grudnia 2015 #369985 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Kolejny as z cyklu "odej艣cia i powroty" co艣 Ci si臋 nie spodoba, kto艣 Ci si臋 sprzeciwi strzelasz focha i piszesz po偶egnania... 聽 Co jak co to podanie to kpina. Na nie poniewa偶 sam nie wiesz co chcesz. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Grudnia 2015 #370013 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 , po lub? Musz臋 by膰 na nie, 8 dni to za ma艂o, raz jeste艣 raz Cie nie ma. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
SpalonaPrzezAnubisa Napisano 23 Grudnia 2015 #370047 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Na nie. 聽 -Jeste艣 ma艂o aktywny 聽 -ma艂o os贸b Ci臋 zna. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Grudnia 2015 #370183 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Pozwol臋 sobie zacytowa膰 Tw贸j post: "Zawita艂em na forum tylko z jednego powodu..poprawienie strony wizualnej." 聽 Na forum jeste艣 praktycznie niewidoczny, czasami Ci臋 wida膰 na SB. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Grudnia 2015 #370236 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 na Nie. popraw aktywnosc na forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 23 Grudnia 2015 #370302 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Jestem na NIE. 聽 聽 聽 Nic do Ciebie nie mam, ale pewnie jak odrzuc膮 to podanie, to znowu strzelisz focha i znikniesz na jaki艣 czas... 聽 Jest to odpowiedzialne stanowisko i powinna obj膮膰 je osoba dojrza艂a, a Ty swoim zachowaniem nie raz pokaza艂e艣, 偶e troch臋 Ci brakuje do tego. 聽 Popracuj nad sob膮. Po za tym jeste艣 ma艂o widoczny na forum. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Grudnia 2015 #370315 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 @@NikoS "kilka" os贸b na pewne doskonale wie jaki posiadasz wk艂ad w obecny jak i poprzedni wygl膮d forum. Nie mniej jednak tyle tych "NIE" wywi膮zuje si臋 z Twoimi wahaniami aktywno艣ci.聽 聽 Na Twoj膮 pro艣b臋 podanie odrzucam.聽 聽 Nie zmienia to faktu, 偶e poradzi艂by艣 sobie bez problemu z wyzwaniami moderatora, je偶eli ta aktywno艣膰 b臋dzie na porz膮dnym poziomie, to przy nast臋pnej rekrutacji b臋dziesz bardzo mocnym kandydatem.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Grudnia 2015 #370317 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi