Xunubi Napisano 11 Kwietnia 2018 #508666 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Data zdarzenia: 2018-04-11 Nick gracza: [IP] 5: 'Duniaa' (CT) -- 78.99.48.118:27005 [STEAM_0:0:2674350 [IP] 3: 'Tytan' (TERRORIST) -- 83.31.87.120:27005 [STEAM_0:0:1480614669] Dowody: https://www49.zippyshare.com/v/Gyb6Vi8R/file.html Świadkowie: Gracze obecni Uzasadnienie: Witam chciałbym tu zawiadomić @M a m c i a bo nie wiem czy dalej obowiązuje tu taki przepis jakim jest że nie można sobie pomagać w robieniu questów , bo jak jest taki przepis to tytan i inni gracz pomagali zrobić dunii questa z hostami. Proszę o sprawdzenie demka ponieważ kiedyś nie było można se pomagać w questach !!! Nie wiem czy głoś w demku działa ale jak działa to będzie słychać jak tytan prosi innych graczy by dunii nie zabijali bo questa sobie , przepraszam bardzo co to ma być że dunia ma znajomości na cod 801 już jej mają pomagać w questach inni gracze którzy nie mają tu znajomości muszą się na męczyć ze zrobieniem questa a taki admin sobie wejdzie i poprosi graczy żeby dali mu zrobić questa i sobie na lajcie robi ... Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Xunubi Igrekzet dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 11 Kwietnia 2018 #508680 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) @Duniaaaa Zapraszam, masz coś do dodania w tej sprawie? @VisTeR.' @Ania ;) @LOLSON #ZW Adminka widziana ostatni raz we wtorek, nawet nie ma pojęcia chyba, że gracz złożył skargę za pomaganie sobie w misjach, gdzie na COD801 jest to zakazane. Na demku wszystko jest. Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez M a m c i a Igrekzet dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duniaaaa Napisano 12 Kwietnia 2018 #508818 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Zgadza się,była taka sytuacja .. Ale nie chodzi tutaj o znajomości i wykorzystywanie swojej funkcji. Większość graczy nawet nie ma pojęcia, że jestem adminem. Jeżeli pewien sposób integracji z graczami i spontaniczna akcja to przewinienie, to proszę mnie ukarać .. Chyba ktoś zapomina o tym ,że nie raz pomagałam nowym graczom w questach z czystej sympatii.Ale no cóż .? Igrekzet dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damos218 Napisano 12 Kwietnia 2018 #508824 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 To była jednorazowa sytuacja, która więcej się nie powtórzy. Żyjemy sobie na cod 801, to, że @Duniaaaa ma admina nic nie znaczy, mógł to być każdy dowolny gracz, tak też można się zintegrować z innymi. Proszę o zaprzestanie działania w tej sprawie, zapewniam, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Z poważaniem Tytan. Duniaaaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwietnia 2018 #508826 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) @M a m c i a "gdzie na COD801 jest to zakazane" proszę pokaż mi pkt w regulaminie który mówi o pomaganiu w questach,admin ma obowiązek znać i przestrzegać regulaminu tak jak gracze. Może Dunia i kolega zrobili to co zrobili,ale skąd mogli wiedzieć,że to jest "zakazane" skoro w regulaminie nie ma ani słowa o tym? Chyba przydałoby się dopracować regulamin,żeby potem znowu nie było jakiś niejasności. Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Kwietnia 2018 #508834 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Nie trzeba być geniuszem żeby domyślić sie co wolno, a co nie. Nabijanie misji/ questów zawsze kończyło sie banem. Jest to zwyczajne psucie gry dla nowych graczy, weźcie tak teraz na logike, wejdzie jakiś gracz - randomowa sytuacja ct pomaga tt położyć pake. On to widzi i czy w takim momencie pomyśli 'o jaki fajny serwer'. Właśnie nie, ucieknie oby dalej. To że czegoś nie ma w regulaminie to nie znaczy, że tak tak trzeba. Chcecie ubiegać sie o nowych graczy to sie z nimi integrujcie w inny sposób. Temat uważam za wyczerpany. Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Kwietnia 2018 #508835 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi