Skocz do zawartości

[MODERATOR] #W

Wyimagino

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

- 400 sensownych postów; + (425)

- Minimum 10 miesięcy stażu na forum; + (36 miesięcy)

- wiek min.16 lat; + (19 lat)

- ortografia na poziomie min. bardzo dobrym; +

- brak ostrzeżeń w dziale admina*; + (podczas półrocznej "kariery" ani jednego ostrzeżenia w dziale serwera COD 400)

- dobra opinia wśród administracji; +

- znajomość regulaminu forum na poziomie "bardzo dobrym"; + (znam regulamin, nie posiadam ostrzeżeń na koncie)

- Ilość ostrzeżeń na forum nie może przekraczać - 5; + (nie przekracza)

- Brak punktów ostrzeżeń; +

Wzór:

1. Imię: Jakub

2. Kontakt: steam/pw/fb/telefon

3. Lokalizacja: Rzeszów

4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 3 godziny, wiadomo, że po otrzymaniu moderatora czas ten bezwzględnie się wydłuży.

5. Posty (min.400 sensownych): posiadam 425 postów. Myślę, że w większości sensownych.

6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): na forum chciałbym pilnować porządku oraz przestrzegania regulaminu przez jego użytkowników. Wiadomo, że w porządku żyje się lepiej.

7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: myślę, że mógłbym objąć pieczę nad wszystkimi działami. Oczywiście dostosuję się do zaleceń SM.

8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: myślę, że takową posiadam. Można o to zapytać kolegów z COD'a 400.

9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: jestem cierpliwy i systematyczny. Oczywiście w miarę możliwości. Czasami coś wyprowadzi mnie z równowagi, lecz nie zdarza się to nazbyt często.

10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: otrzymałem 3 ostrzeżenia o wartości 1pkt. oraz jedno słowne.

11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Jakub, mam 19 lat. Interesuję się motoryzacją, a w szczególności motocyklami. Poza tym posiadam własne przedsiębiorstwo, które w życiu mnie trochę nauczyło. W wolnym czasie obowiązkowo spotykam się z kumplami :D Co nie co wiem też o informatyce, potrafię pisać pluginy, perki i klasy na serwery COD. W "życiu sportowym" trenowałem pływactwo, w którym osiągałem spore sukcesy oraz piłkę nożną na Resovii. W szkole uczę się dobrze, pozostał mi ostatni rok nauki w technikum. W klasach gimnazjalnych otrzymywałem świadectwa z "paskiem".

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): moderatorem byłem nieraz. Funkcję tę zawsze pełniłem starannie. Obsługiwałem skrypt IPB niejednokrotnie, lecz jako moderator nie będę miał dostępu do panelu administracyjnego lecz jedynie panelu moderatora. Krótko mówiąc, poradzę sobie bez problemu.

PS

Co do łowcy rang. Obowiązki wykonywałem należycie. Ze względu na prywatne sprawy zrezygnowałem z rang, bo nie widziałem sensu ich zajmować. Admina na 400 mam więc "po rangę moda nie wróciłem" :)

Kurnaa jak nie jak tak :D Czekałem na twoje podanko Insider :P Wisienka na torcie.

+ Wymagania spełnia,

+ Ogarnięty, aż zanadto :D

+ Co do cierpliwości to bym się kłócił ale myślę, że bardziej rozwiązuje konflikty niż je stwarza,

+ Jak dla mnie najlepszy kandydat jak na razie na to stanowisko :)

Witam,

z dniem dzisiejszym zmuszony jestem zrezygnować z powierzonych mi rang. Jak widzicie aktywność słaba, a szkoda miejsca zajmować. Co do FP, rangę naczelnego proszę dodać nynkowi (jestem pewien, że świetnie sobie poradzi z tą rangą). Do odejścia zmuszają mnie powody zdrowotne. Nie wykluczone, że kiedyś wrócę.

Łowcą rang zawsze mówię nie. Na nie.

Znamy się dobrze, ale wiemy też, że dopiero pisałeś pożegnanie.

Mimo wszystko, jestem na nie.

Poza tym doskonale wiesz jak to wygląda w takich sytuacjach i co by się działo gdybyś dostał teraz tą rangę, po ówczesnym napisaniu pożegnania.

Oj Wisienka.

Wiesz, że Cię lubię, ale muszę dać Ci NIE.

Wiesz jak to jest z rangami na tym forum. Raz się je ma, a raz nie.

To stanowisko wymaga trochę wysiłku, którego Ty nie poświęcałeś będąc naczelnym FP.

Po za tym mało Cię coś na forum. Nadrób to.

Każde problemy można zrozumieć, ludzka rzecz, ale wracając do podania, kojarzę Cie, więc mam prawo głosu.

Konto na forum masz od 2012 roku, przez ten czas, nie byłeś w ogóle aktywny, a Moderator, to osoba, która musi wiedzieć co się dzieje na forum. Pokaż, że Ci zależy, miałeś admina, ale jednak to nie to samo. Na tą chwilę jestem na nie. :)

ps: 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: otrzymałem 3 ostrzeżenia o wartości 1pkt. oraz jedno słowne. :) gl hf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...