Wyimagino Napisano 22 Grudnia 2015 #369853 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Wymagania: - 400 sensownych postów; + (425) - Minimum 10 miesięcy stażu na forum; + (36 miesięcy) - wiek min.16 lat; + (19 lat) - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym; + - brak ostrzeżeń w dziale admina*; + (podczas półrocznej "kariery" ani jednego ostrzeżenia w dziale serwera COD 400) - dobra opinia wśród administracji; + - znajomość regulaminu forum na poziomie "bardzo dobrym"; + (znam regulamin, nie posiadam ostrzeżeń na koncie) - Ilość ostrzeżeń na forum nie może przekraczać - 5; + (nie przekracza) - Brak punktów ostrzeżeń; + Wzór: 1. Imię: Jakub 2. Kontakt: steam/pw/fb/telefon 3. Lokalizacja: Rzeszów 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 3 godziny, wiadomo, że po otrzymaniu moderatora czas ten bezwzględnie się wydłuży. 5. Posty (min.400 sensownych): posiadam 425 postów. Myślę, że w większości sensownych. 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): na forum chciałbym pilnować porządku oraz przestrzegania regulaminu przez jego użytkowników. Wiadomo, że w porządku żyje się lepiej. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: myślę, że mógłbym objąć pieczę nad wszystkimi działami. Oczywiście dostosuję się do zaleceń SM. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: myślę, że takową posiadam. Można o to zapytać kolegów z COD'a 400. 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: jestem cierpliwy i systematyczny. Oczywiście w miarę możliwości. Czasami coś wyprowadzi mnie z równowagi, lecz nie zdarza się to nazbyt często. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: otrzymałem 3 ostrzeżenia o wartości 1pkt. oraz jedno słowne. 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Jakub, mam 19 lat. Interesuję się motoryzacją, a w szczególności motocyklami. Poza tym posiadam własne przedsiębiorstwo, które w życiu mnie trochę nauczyło. W wolnym czasie obowiązkowo spotykam się z kumplami Co nie co wiem też o informatyce, potrafię pisać pluginy, perki i klasy na serwery COD. W "życiu sportowym" trenowałem pływactwo, w którym osiągałem spore sukcesy oraz piłkę nożną na Resovii. W szkole uczę się dobrze, pozostał mi ostatni rok nauki w technikum. W klasach gimnazjalnych otrzymywałem świadectwa z "paskiem". 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): moderatorem byłem nieraz. Funkcję tę zawsze pełniłem starannie. Obsługiwałem skrypt IPB niejednokrotnie, lecz jako moderator nie będę miał dostępu do panelu administracyjnego lecz jedynie panelu moderatora. Krótko mówiąc, poradzę sobie bez problemu. PS Co do łowcy rang. Obowiązki wykonywałem należycie. Ze względu na prywatne sprawy zrezygnowałem z rang, bo nie widziałem sensu ich zajmować. Admina na 400 mam więc "po rangę moda nie wróciłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 22 Grudnia 2015 #369855 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 No nie ten leszcz Pewka że na tak Starannie napisane podanie. Wiek Bardzo ogarnięta osoba. Doświadczony,pełnił juz funkcje modka forum. Wymagania spełnia. Powodzenia Kubuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 22 Grudnia 2015 #369859 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Kurnaa jak nie jak tak Czekałem na twoje podanko Insider Wisienka na torcie. + Wymagania spełnia, + Ogarnięty, aż zanadto + Co do cierpliwości to bym się kłócił ale myślę, że bardziej rozwiązuje konflikty niż je stwarza, + Jak dla mnie najlepszy kandydat jak na razie na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 22 Grudnia 2015 #369860 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Witam, z dniem dzisiejszym zmuszony jestem zrezygnować z powierzonych mi rang. Jak widzicie aktywność słaba, a szkoda miejsca zajmować. Co do FP, rangę naczelnego proszę dodać nynkowi (jestem pewien, że świetnie sobie poradzi z tą rangą). Do odejścia zmuszają mnie powody zdrowotne. Nie wykluczone, że kiedyś wrócę. Łowcą rang zawsze mówię nie. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 22 Grudnia 2015 #369864 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Na TAK Spełnia wymagania Staż na forum Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Grudnia 2015 #369866 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Nie, zaniedbywałeś BARDZO fp, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 22 Grudnia 2015 #369868 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Na Nie - złe stosunki do graczy jak byłeś w UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 22 Grudnia 2015 #369870 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Kiedyś może i bym dał tak ,lecz teraz nie. - Łowca rang - bardzo słaba aktywność - od dłuższego czasu nie odzywałeś się i itd a od razu po otwarciu rekrutacji podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 22 Grudnia 2015 #369884 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Jestem na nie -łowca rang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 22 Grudnia 2015 #369902 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Ja jestem na tak, ogarnięty chłop, doświadczony, zna się na rzeczy, podanie napisał bardzo starannie. Ogólnie wymagania spełnia, więc czemu by nie dać mu szansy? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 22 Grudnia 2015 #369903 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Wielkie TAGGG :wub: :wub: - pozytywna mordka - spełnia wymagania - starannie napisane podanie - staż - doświadczenie ( a jeśli go byś nie miał to byś zdobył ) No co innego dodać takich ludzi nam trzeba. :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 22 Grudnia 2015 #369929 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Znamy się dobrze, ale wiemy też, że dopiero pisałeś pożegnanie. Mimo wszystko, jestem na nie. Poza tym doskonale wiesz jak to wygląda w takich sytuacjach i co by się działo gdybyś dostał teraz tą rangę, po ówczesnym napisaniu pożegnania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 22 Grudnia 2015 #369940 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Niedawno co dostales admina a wczesiej byles zawieszony za kulture i odejscie z :mg: a teraz podadanie na modka na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Grudnia 2015 #369984 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Odchodzisz, wracasz, piszesz podanie o moda, na nie, nie sprawiedliwe będzie to wobec innych osób które stale są na mg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Grudnia 2015 #370050 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Udam, że nie widziałem tego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szym34k Napisano 23 Grudnia 2015 #370099 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Szymek itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 23 Grudnia 2015 #370118 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Jestem na nie Jak koledzy mówią wyżej łowca rang dlatego na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Grudnia 2015 #370229 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 piszesz pozegnanie a niedlugo po tym skladasz podanie o moderatora troche nie rozsądne na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 23 Grudnia 2015 #370296 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Oj Wisienka. Wiesz, że Cię lubię, ale muszę dać Ci NIE. Wiesz jak to jest z rangami na tym forum. Raz się je ma, a raz nie. To stanowisko wymaga trochę wysiłku, którego Ty nie poświęcałeś będąc naczelnym FP. Po za tym mało Cię coś na forum. Nadrób to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 23 Grudnia 2015 #370562 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 No cóż Jakubie jestem na nie -może spełniasz wymagania,ale odchodzisz,wracasz i od razu podanie no cóż tak się nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Propsiq Napisano 24 Grudnia 2015 #371128 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Jestem na NIE - Odchodzisz, wracasz. Zdecyduj się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Grudnia 2015 #372181 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Każde problemy można zrozumieć, ludzka rzecz, ale wracając do podania, kojarzę Cie, więc mam prawo głosu. Konto na forum masz od 2012 roku, przez ten czas, nie byłeś w ogóle aktywny, a Moderator, to osoba, która musi wiedzieć co się dzieje na forum. Pokaż, że Ci zależy, miałeś admina, ale jednak to nie to samo. Na tą chwilę jestem na nie. ps: 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: otrzymałem 3 ostrzeżenia o wartości 1pkt. oraz jedno słowne. gl hf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373155 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 <--->TAK<---> Powody?: Wiek Ogarnięty Pomocny Lubiany Tyle wystarczy raczej Powko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 27 Grudnia 2015 #373161 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Kuba jak rybak chcę posiadać wszystkie rangi. ALE, to dobry człek. Fajnie się z nim pisze. Pomocny, przyjacielski. Moim zdaniem najlepszy kandydat na moderatora. Jestem na TAAK .YOLO MY FRIEND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Grudnia 2015 #373482 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Odszedłeś niedawno (znam powody i je jak najbardziej rozumiem), nie mniej jednak za wcześnie na podanie. Wykonuj sumiennie swoją pracę jako UBT i admin serwera, a przy następnej rekrutacji będziesz tak jak NikoS mocnym kandydatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi