Ka[R]TuSiK Napisano 15 Kwietnia 2018 #509251 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Twój nick podczas gry: KartuSS Godzina, data zdarzenia: 15.04.2018 - 19:40:54 Mapa: de_dust2x2 STEAM_ID / IP: 76561198379212274 Uzasadnienie: Chciałem trochę pograć. Poszedłem na resp CT (nawet nie siedziałem 10 sekund), a tu ban za kampienie na respie (1 godzina). Na respie mogłem siedzieć 1 min. Link do demka: https://www114.zippyshare.com/v/8ysFx3h6/file.html Była to końcówka mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 16 Kwietnia 2018 #509326 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) @eXtreme_ Wiem ban już minął, ale zapraszam do tematu. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez M a m c i a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXtreme_ Napisano 16 Kwietnia 2018 #509336 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) @M a m c i a dzięki, że mnie oznaczyłaś. @Ka[R]TuSiK w myśli regulaminu Spawn Camp, wszelkie działania prowadzone przez graczy mające na celu zgromadzenie jak największej ilości zabójstw na spawnie bądź w jego obrębie kosztem graczy od razu się odradzających, są karane pod rygorem bana. Do pojęcia Spawn Camp również zalicza się uniemożliwienie wydostania się graczom ze spawna i jego obrębu na mapę, a co za tym idzie, zgładzanie go używając broni dalekosiężnej nawet i poza obrębem spawna. A teraz wiadomość do @Ka[R]TuSiK z pozycji nie opiekuna, tylko gracza. A jak Ty byś się czuł, gdybym wbijał na Spawna Twojego, nawalał w Ciebie w jakiejkolwiek broni, bądź dodatków klasy, a potem zdejmował z pewnej odległości z AWP/Scout mając bezpośredni wgląd do Twojego respa i ubijania Cię z niego po nie minięciu nawet 1s po odrodzeniu? Dlatego, że regulamin powstał wczoraj, będzie na bieżąco aktualizowany do momentu wprowadzenia generalnych zmian na serwerze, więc można spodziewać się różnych sytuacji. Wmyśli tej sprawy, zostaną dzisiaj naniesione stosowne zmiany do regulaminu. Pozdrawiam, eXtreme Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez eXtreme_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 16 Kwietnia 2018 #509341 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Został dodany odpowiedni temat, kilka godzin wcześniej przed Twoim banem. Miałeś czas się z nim zapoznać, tym bardziej, że 20 minut przed banem na godzinę, skończył Ci się ban na 0.5 godziny, za to samo przewinienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 16 Kwietnia 2018 #509342 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Kwietnia 2018 #509344 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Mam pytanie do administracji @Malu ten regulamin był omawiany? Widzę sporo niejasności co może prowadzić do utraty środowiska graczy aniżeli do zdobycia i ich zaufania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi