Gość Napisano 26 Kwietnia 2018 #511166 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Witajcie ! Pomyślałem żeby dodać na serwer klany tak jak za czasów kiedy panował SOBOT4 Opis Plugin dodaje do gry klany. Każdy klan posiada swojego właściciela i członków - oni zdobywają poziom klanu. Z każdym nowym poziomem dostajemy punkty które możemy przeznaczyć w expa, krytyka bądź bogactwo. Klany posiadają swoje top 15, więcej do sprawdzenia w grze. Klany przeznaczone są raczej dla Cod'ów z max. poziomem od 101 do 801. Na większych limitach będzie to działać, jednak mnożniki od statystyk mogą zgłupieć. Maksymalny poziom klanu to 61, a wymagane doświadczenie do zdobycia kolejnego poziomu grupy jest generowane na podstawie tego który obowiązuje w klasach. say /klany - otwiera menu klanów Instalacja Pobierz cod_klany.sma cod_klany.amxx Otwórz cod_klany.sma Konfiguruj: #define LIMIT_CZLONKOW 15 //Ile maksymalnie czlonkow moze wystepowac w klanie #define WYMAGANY_POZIOM 15 //Jaki poziom jest wymagany aby moc zalozyc klan #define WYMAGANA_ILOSC_MONET 500 //Ile trzeba monet do zalozenia klanu //Zakomentuj aby wylaczyc udzial monet w klanach Źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meltor Napisano 26 Kwietnia 2018 #511169 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 jak dobrze pamietam bylo juz cos takieo ale sie nie spisalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 27 Kwietnia 2018 #511303 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Klany były nie raz i było z tego powodu dużo zamieszania choćby crash serwa. Ale na próbę można wrzucić i zobaczyć co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 27 Kwietnia 2018 #511307 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Mówicie że kolejny exp. W sumie za długo się ten 400 lvl wbija. Wy chyba na siłę chcecie, żeby zwykły gracz jak najszybciej zniechęcił się do gry. Przecież z góry przesądzone jest, że elita serwerowa zrobi klan, w którym będą kozaki totalne na premeczkach i zwykli gracze będą mieli pograne. XD Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 30 Kwietnia 2018 #511792 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Były już klany na serwerze, ale przez crashe serwera zostały wyłączone. Nie ma co obciążać serwera. Dodatkowo tak jak kolega wyżej powiedział, najlepsi gracze będą w jednym klanie, co utrudni grę nowym graczom. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 3 Maja 2018 #512251 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Crashe występowały przy tym cały czas, więc wątpię czy to zadziała. Ale spróbować można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2018 #512343 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Jestem również przeciwny. Z klanami jest wieczny problem i często zwieszały serwer. Poza tym dodatkowy exp w obecnej chwili byłby słabym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi