VapereQ951 Napisano 28 Kwietnia 2018 #511415 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Nick: VapereQ951Wiek: 16Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem byłem na wielu serwerach co dużo mnie nauczyło znam się na tym i wiem co robićZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: 6 latSteam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: na każdym serwerze są chwile w których nie ma żadnego admina, a gracze się wyzywają lub cheatuja dlatego pisze to podanie aby w pewnym sensie likwidować takie rzeczy.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4hKontakt: Forum,Link do GameTracker'a: nie wiem @VapereQ951 Podaj link do GT, jeżeli nie wiesz jak zgłoś się do mnie na PW masz na wstawienie linku 24h//Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T-Killa Napisano 28 Kwietnia 2018 #511424 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Jestem na nie. Dlaczego. Sam nie potrafisz utrzymać kultury na odpowiednim poziomie, jak tylko coś nie idzie po twojej myśli, wyzywasz :) Non steam Z tym wiekiem, nie wiem :/ Po twoim głosie myślałem, że masz 13 lat. Nie dajesz żadnego dobrego przykładu innym, ponieważ nie przestrzegasz regulaminu i robisz sobie z kumplami misje, to tylko przykład. Nie potrafisz odróżnić normalnego gracza od odpalonego. Tyle ode mnie, pozdro. PS. Daj mi wskazówki jak cofnąć wiek o rok w miesiąc :D Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez T-Killa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolip (NEW) Napisano 28 Kwietnia 2018 #511460 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Jestem na nie: -kultura -kontakt -nie potrafisz podać gt +/-wiek nie jestem pewien czy 16 -jesteś rzadko na serwerze VapereQ951 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 29 Kwietnia 2018 #511607 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Jestem na Nie - nie masz 16 lat po pierwsze bo brzmisz na 14 -12 - nie potrafisz GT podać - amx też pewnie leży -NonSteam a steam to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeNI#ek Napisano 30 Kwietnia 2018 #511761 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Jestem na Nie - Amx / doświadczenie (,,Adminembyłem na wielu serwerach co dużo mnienauczyło znam się na tym i wiem co robić" ) jak byłeś Adminem to powinieneś umieć 9/10 - kultura - Gt - Steam - Wiek - kontakt Pozdrawiam T H C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Maja 2018 #511975 Administrator Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Nie spełniasz wszystkich wymagań. Brak STEAM, linku GT co od razu skreśla twoje podanie. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Maja 2018 #511976 Administrator Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl HeNI#ek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi