Kolip (NEW) Napisano 28 Kwietnia 2018 #511481 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Witam moja propozycja dotyczy map a mianowicie wszystkich które są na csgo modzie ponieważ są one 2x2 czyli zmniejszone co przeszkadza graczom i daje im mniejsze możliwości do pokazania swojego skila myślę że przemyślicie zmianę map i coś z tym zrobicie.A i mapy są bardzo dobre tylko mogli byście znajść ich większa wersje i całą a nie uciętą. Jedna z nich to taki oto daścik https://gamebanana.com/maps/190197 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeNI#ek Napisano 30 Kwietnia 2018 #511765 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Jestem za Przyjaciel13274 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Maja 2018 #512599 Administrator Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Jak by działały to by były wgrane. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Maja 2018 #512600 Administrator Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi