HeNI#ek Napisano 30 Kwietnia 2018 #511773 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Nick na serwerze: T H C Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/10); 10 Doświadczenie: Doświadczenie mam Dobre ponieważ byłem adminem Staż w CS'a: 5 lat Dlaczego ty : Jestem aktywny na serwerze .Jestem bezkonfliktowy, mój staż w CS`a jest bardzo długi dzięki czemu potrafię wyłapać gościa, który się odpala, ale to ukrywa. Przebywać na serwerze będę w godzinach od 15 do 23 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2 Godziny Czy posiadasz Steam: tak 76561198807190023 Kontakt: : Snap, FB, GG, Steam Link do GameTracker'a https://www.gametracker.com/player/T H C/91.224.117.52:27140/ wiem Forum leży Ale postaram to naprawić pozdrawiam T H C *W* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 30 Kwietnia 2018 #511783 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Jestem na Tak + przyda się kolejna para rąk do pomocy + GT + Kultura + amx HeNI#ek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoKaInE Napisano 30 Kwietnia 2018 #511818 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Jestem na tak +Wiek +Staż +GT +AMX +Dobry gracz HeNI#ek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przyjaciel13274 Napisano 1 Maja 2018 #511943 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Jestem na tak +wiek +kultura +gt +amx HeNI#ek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Maja 2018 #511979 Administrator Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Jeżeli twoja znajomość AMXX wynosi 10/10 to moja wynosi chyba 30/10. Nie wierzę w to co napisałeś. Ja tobie dał bym 3,5-5 max. Tutaj masz skalę AMXX: 1 - Nie posiadasz wiedzy o AMXX. 2 - Wiesz mniej więcej co to AMXX, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi. 3 - Orientujesz się w AMXModMenu. 4 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu. 5 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz kilka dodatkowych komend, np. umiesz zrobić screenshot'y. 6 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend - próg wymagań. 7 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 8 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 9 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 10 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego znasz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y, dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy, modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy. Na pewno masz 10/10?? Zapoznałeś się z tym? Ja w to nie wierzę. Podanie odrzucone. *W* i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Maja 2018 #511980 Administrator Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi