Rekuseq Napisano 9 Czerwca 2018 #517356 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar oraz baner na Yt Tematyka: KLIK, Napis mniej więcej taki, ale z lewej strony(z prawej przyszłości dodać się wpadak na fb,ig itd) No i oczywiście napis Rekuseq. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka:Liczę na grafika :) Rozmiar: Tak jak na Yt. Napis: Baner: Rekuseq; Awatar bez napisu. Inne uwagi: Prosiłbym żeby ważniejsza część awataru była Zaokrąglona, ponieważ na Yt często wyświetla się awatar jako kółko. EDIT: Jeżeli grafik chcę, może umieścić z prawej strony swój nick i podpisek, że grafik: NICk lub Coś takiego :D Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 10 Czerwca 2018 #517486 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 (edytowane) jakieś dodatkowe napisy oprócz Requsek ?? @Rekuseq Jeśli chodzi o tło mam coś takiego ,a za avatar się zabieram Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Aczej <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 10 Czerwca 2018 Autor #517488 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Na razie, nie może w przyszłości. Ewentualnie ten grafik:Nick jeżeli chcesz :) Ale Rekuseq, nie Requsek xD Edit: @Aczej <3 Niestety nie mam żadnego programu do edycji zdjęć :P jakbys mógł powiększ ten baner xd jest za małe nie wchodzi. Ale wygląda kozak :) Odpowiedni rozmiar: 2048x1152 Edit2: Temat zakończony na pw. Proszę o zamek. @Bezzi @SUNN. #URLOP Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Czerwca 2018 #517566 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi