jadzia Napisano 9 Czerwca 2018 #517379 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Chciałbym odwołać się od bana ponieważ nie miałem robionych żadnych ss'ów a że gram dobrze to dostałem bana? Na serwerze cod mod #4 gram praktycznie od samego początku nick: ""Jadzia" byłem tak że 2x adminem na tym serwie i admin co dał bana myśli że cheatuje nie wiem dla czego dał perma za co że cie zabijałem bo jestem lepszy? Teraz kieruje słowa do admina " adminie czy ty wszystkich będziesz banował za to że ktoś jest lepszy niż dać ss'y lub nagrać demko ciężkie to? czy jednak wolisz dać perma każdemu co będzie lepszy?" Z góry chciałbym prosić o szybkie od banowanie ponieważ chciałby pograć. Pozdrawiam. [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jadziunia [AMXBans] Powod : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.5.99 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 9 Czerwca 2018 #517386 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 @Marshallek Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 10 Czerwca 2018 #517420 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 @Ripton Wyżej masz napisane co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 11 Czerwca 2018 #517617 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 5:46 +B 5:47 +B 7:13 +B 7:30 +B 8:52 +B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 11 Czerwca 2018 #517618 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi