Morderca Napisano 16 Czerwca 2018 #518247 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Nick: Niesamowity Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem kilka razy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: około 17 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:7229251 Dlaczego Ty: ponieważ zawsze przydadzą się dodatkowe ręce do pracy, na serwerze obecnie jest 5 adminów i nie zawsze mogą wejść, chcę pomoc żeby jak najczęściej był Admin na serwerze aby pilnował porządku i uprzyjemniał spędzany czas na nim. jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-2h Kontakt: steam/pw Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Niesamowity/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHAPON Napisano 16 Czerwca 2018 #518250 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Na Tak: +doświadczenie +brak adminów - wkuj regulamin, bo przez tyle lat nadal nie pamiętasz gdzie nie wolno stawiać sg przestań grać zeusem Edytowane 16 Czerwca 2018 przez CHAPON Bludoggo i Morderca dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Czerwca 2018 #518255 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Jestem na Tak Doświadczony jako admin i op, powalająca aktywność oraz adminów na serwerze jest malutko. Poza tym zgłasza spalonych w odpowiednim dziale. Nie widzę przeszkód, powodzenia! Morderca dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bludoggo Napisano 16 Czerwca 2018 #518268 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 na tak Doświadczenie + Znajomość AMXX tutaj tak +/- steam + gt + kultura dopisuje jak ma dobry humor ale jak zdenerwowany to już inna bajka +/- wiecej plusów niż minusów wiec jest git Morderca dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Czerwca 2018 #518286 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Aktywny, z doświadczeniem. Nie widziałem, żeby były z nim jakieś problemy. Zgłasza mi nie raz graczy na u@/steam. Bardzo dobry kandydat na admina, tym bardziej, że nas jest dość mało. Jestem na tak. Morderca dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piczoenkk_ Napisano 16 Czerwca 2018 #518313 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Jestem na Tak! Często bywa na serwerze a jak wiemy adminów jest mało i nie są też często nawet gdy piszemy na forum, nie ma z nim problemow a dodatkowy admin to zawsze mniej cheaerów zwłaszcza, że jest ich coraz więcej Morderca dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 17 Czerwca 2018 #518427 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Morderce każdy starszy użytkownik kojarzy na MG chociażby z coda 200, jak wszedłeś na server to od razu ogarnąłem, że Niesamowity to Ty i cieszę się, że z nami zostałeś. Nie ma co rozmawiać o warunkach, wszystkie są spełnione. Witamy w gronie adminów, zgłoś się ze swoim STEAM ID do któregoś z super adminów aby dodał ci rangę i flagi. Pozdrawiam. Morderca dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 17 Czerwca 2018 #518428 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi