ERJEDEN Napisano 22 Czerwca 2018 #519169 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Nick: R1Wiek: 24Doświadczenie (w byciu adminem): Pełniłem ową funkcję kilkukrotnie. Byłem właścicielem swoich sieci serwerów.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8Staż w CS-sie: ~ 10 lat z przerwami.Steam / NonSteam: Steam / STEAM_0:0:65273572Dlaczego Ty: Jestem oazą spokoju pierd... A tak na poważnie, jestem osobom bardzo sympatyczną, miłą i kulturalną. Stronie od konfliktów, bardziej chce je rozwiązywać. Nie uznaję półśrodków białe to białe, czarne to czarne. Kieruje się obiektywizmem chodz jestem tylko człowiekiem a nawet tak wysoko postawiona istota może popełnić błąd.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kilka godzin, zależy od stopnia zmęczenia materii po pracy. Staram się być jak najdłużej.Kontakt: Najlepiej przez steam -> https://steamcommunity.com/profiles/76561198090812872/Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/r1/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 22 Czerwca 2018 #519184 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Śmiało śmiało, nie bać się, zapraszam do wypowiedzi ERJEDEN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 22 Czerwca 2018 #519190 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 @SUNN. a my zapraszamy do gry A co do podania to jestem na tak. Ostatnio uszczuplił nam się team i każda pomoc się przyda. @ERJEDEN gra trochę czasu już u nas, jest kultura + zgłoszenia, wszystkie pozostałe warunki spełnione - nie widzę żadnych przeciwwskazań żeby dać mu szansę. ERJEDEN i SUNN. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 23 Czerwca 2018 #519264 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Widuję na serwerze i nie stwarza problemów, AMX ogarnięty, wiek na plus, czyli według podania wszystko się zgadza Jestem na TAK! :) ERJEDEN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakrystek Napisano 23 Czerwca 2018 #519268 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Aktywny, doświadczony, kultura jest a pomoc zawsze się przyda więc jestem za tym żeby dać koledze @ERJEDEN szanse. Pozdrawiam ERJEDEN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 23 Czerwca 2018 #519380 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Jestem na TAK! Grywa coraz częściej i widać, że kolega ogarnia. Spełnia warunki - zobaczymy czy spełni nasze oczekiwania Trzeba dać szansę! @ERJEDEN życzę powodzenia. SUNN. i ERJEDEN dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Czerwca 2018 #519404 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Nie pozostało mi nic innego jak powitać Cię na pokładzie Powodzenia! sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Czerwca 2018 #519405 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ERJEDEN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi