Aagarok Napisano 9 Kwietnia 2016 #421457 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Nick: Agent 47 (W CS'ie: Aagarok) Wiek: Piętnaście lat. Data rejestracji na forum: Dwudziesty czwarty grudnia dwa tysiące piętnastego roku. Czas spędzony na forum: Dwadzieścia dni i prawie siedemnaście godzin. Doświadczenie w ocenianiu: Trochę poćwiczyłem od ostatniego razu. Mam nadzieję, że teraz jest dobrze Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, ale miałem 1 warna. Na serwerze dwa razy. Dlaczego Ty?: Chcę pomóc UBT. Wcześniej się nie udało, bo popełniłem kilka błędów, ale teraz mam nadzieję, że się dostanę. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Godzinka min. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Nie. Coś od siebie: Nazywam się Patryk, mam 15 lat i chodzę do III klasy gimnazjalnej. Pozdrawiam, Agent 47. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Kwietnia 2016 #420983 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 zestaw PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Kwietnia 2016 #422448 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi