Aagarok Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Nick: Agent 47 (W CS'ie: Aagarok) Wiek: Piętnaście lat. Data rejestracji na forum: Dwudziesty czwarty grudnia dwa tysiące piętnastego roku. Czas spędzony na forum: Dwadzieścia dni i prawie siedemnaście godzin. Doświadczenie w ocenianiu: Trochę poćwiczyłem od ostatniego razu. Mam nadzieję, że teraz jest dobrze Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, ale miałem 1 warna. Na serwerze dwa razy. Dlaczego Ty?: Chcę pomóc UBT. Wcześniej się nie udało, bo popełniłem kilka błędów, ale teraz mam nadzieję, że się dostanę. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Godzinka min. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Nie. Coś od siebie: Nazywam się Patryk, mam 15 lat i chodzę do III klasy gimnazjalnej. Pozdrawiam, Agent 47. Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 zestaw PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...