karol m Napisano 30 Czerwca 2018 #520183 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Witam, chciałbym prosić o urlop bo mam dużo pracy i przygotowania do ślubu, także jedynie jak znajde czas to moge nadal pełnić funkcję administratora ale na bardzo mały etat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 30 Czerwca 2018 #520214 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 @karol m pisałem ci ostatnio jak mnie się pytałeś o zawieszenie admina, że uprawnienia zostały ci odebrane czyli zdegradowany byłeś a na przyszłość pamiętaj o wzorze urlopu. HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 30 Czerwca 2018 #520215 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi