Modek Napisano 5 Lipca 2018 #520863 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Witajcie Wzór podania do AMXX Supportu: Nick: @Modek Wiek: 01.03.2001 (17 lat) Znajomość AMXX (skala 1-10):Moja skala wynosi: mocne 8/10 Piszesz/edytujesz pluginy?:Nie Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Znaczy jestem na forum od wczoraj ale staram się przebywać jak najwięcej czasu Dlaczego Ty?:Dlaczego ja? Może dlatego że nie ma żadnego AMXX Support'a a ja znam dobrzę AMXX.I nie tylko dlatego że znam dobrze AMXX, ale też dlatego że chciałbym wspomóc forum moimi postami w dziale Multi-AMXX. Coś od siebie:Cześć! Jestem Karol (Tak jak większość karolów na forum ) Jestem z wami od wczoraj i staram się pomagać forum robiąc reklamy na innych forach i serwerach.Znalazłem się u was przez waszego FanPage (Gdy go oglądałem to coś nie chcący gdzieś kliknełem i weszłem na waszego FanPage, obejrzałem go i mi się spodobał i postanowiłem się u was zarejestrować) dużo czasu spędzam na FB.Co dzień z kolegami ok. 18 gram z nimi mecza w Piłkę Nożną.Gram na serwerze COD 400 ( Pochwalam @HardeQ Fajny serwer ) ale także gram na COD 800 i COD 200. Pozdrawiam Opiekuna AMXX Support (Ale nie wiem czy on jest jakiś tu ) i resztę użytkowników forum. @Modek SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi